dimarts, 8 d’abril del 2008

MACEDONIA....

El comentari d'avui és variadet....d'aquí el títol...

La primera notícia cinéfaga és la mort del Heston... doncs mira, que es mori algú sempre és una pena: perquè som humans i persones respectuoses... però, per al Ciutadà K, sempre ha estat un actor 'bluf!', neutral, soso,... que podia ser el protagonista ell com qualsevol altre i no passaria res... va morir el dissabte però el senyor ja estava fotudet (diagnosticat amb la malaltia d'Alzheimer des del 2002, va nèixer el 1924)... D'aquelles pel·lícules més destacables triaria Sed de Mal (Touch of Evil, 1958) de l'Orson Welles (quin gran clàssic!) i El Señor de la Guerra (The War Lord, 1965) de Franklin J. Schaffner (que no és bèlica, sinó medieval!) o el Planeta de los Simios (del mateix director, 1968) ... AH! i Dinastia com a Jason Colby...

El sr. Heston el comparo amb Reagan, actor no massa inspirat inflat d'ideologia republicana. Per sort, el primer no va arribar enlloc a nivell polític; per desgràcia, el segon va ser president dels EEUU (ughs!).

Des del 1998 al 2003 fou president de la poderosa National Rifle Association (Asociación Estadounidense de Armas de Fuego); francament, Michael Moore no li va fer gaire favor treient-lo a Bowling for Columbine en l'escena (per a mi) més patètica de la pel·lícula (pel que significa ser president de l'Associació en qüestió i la imatge que es donava del Heston... pot ser afectat ja per l'Alzheimer?) ... llàstim, perquè, això, a data d'avui, serà el més recordat d'ell ....
  • Llegim a la premsa que preparen una pel·lícula sobre la biografia del GRAN Pere Casaldáliga... així, en majúscules... tan grans com la seva persona ....(ja veurem què en surt)
  • JEAN-MICHEL JARRE està a punt d'arribar!!! El dia 21 d'abril actua al Gran Teatre del Liceu, presentant l'Oxigen (primer disc i el de més èxit... i ell no s'ho acaba, encara estira d'ell i això que el disc és del 1978!!!)... Aquest senyor desperta tan d'atractiu com rebuig (d'aquest en rep molt)... la seva capacitat atmosfèrica musical fa 20 anys que em té el cor robat (tenim poc criteri!)... Però al Liceu NO ANIREM (perquè 100€ l'entrada, tot i que és de 'TOTS', i espero que 'totes' i perquè...) volem un Jarre ESPECTACULAR, a cel obert, com a Londres, com a Houston, com a El Caire, com a París... no podem tancar a Jarre en un teatre... rescatem-lo!!! (aquí teniu un canal propi on ens mostra el que farà a BCN per a celebrar el 30 aniversari dl'Oxygen: http://www.youtube.com/jeanmicheljarre)
  • I per acabar.... És Kill Bill??? NO!!! És la petita Natalie fent una audició al Japó... (no té desperdici!!!! Disfruti'l, amiga Pati)(sí, a vegades s'han de fer coses com aquesta per a menjar i poder pagar la hipoteca ... i com Las Hermanas Bolena :P

5 comentaris:

pati di fusa ha dit...

quina gran troballa, ciutadà k! quina elegància, natalie, per favor! :)

a la meua iaia li agradava molt el charlon (sense t, com li deia ella) heston, rifles mediante... ;)

Ciutadà K ha dit...

L'anunci és total, eh? tan, tan, tan d'anunci!!!
(això, ja puntua com a premi, no??)

Un petó per a la iaia....!!!

(per a tu, mig! :P )

neska polita ha dit...

jo et completo el petó, pati. no ens agrada deixar les coses a mitges, oi que no?

no puc veure el vídeo ara (potser més tard). però per la imatge que veig dedueixo que surt molt mona i molt eleganta. totes n'hauríem d'aprendre, d'ella.

i un altre petonet per a la iaia!

pati di fusa ha dit...

bon dia tingueu!

aix, veig que baix us heu desmadrat molt, eh?

ja em perdonareu, però jo em quedo aquí, a resguard de la natalie... :)

gràcies, polita, per rematar la feina. pel món hi ha molta mania de deixar les coses a mitges. sort que ens tenim l'una a l'altra! un de sencer per a tu! ;)

una aportació més sobre el post (que si no ens fotran fora): jo sóc del grup de persones a qui el jean michel jarre genera rebuig. en general, no sóc massa fan de la grandiloqüència, i aquest senyor em transmet certa prepotència (uei, un rodolí!). clar, potser amb comentaris com aquest també em guanyaré l'expulsió... :S

però l'anunci del xampú ho compensa meravellosament, ciutadà k! :)

Ciutadà K ha dit...

Ei, ei, ei aquí no es fot fora ningú!!!
Apostem per la diversitat!!!
Es que Jean-Michel Jarre és el que té: provoca rebuig... no es cregui, amig Pati, hi ha una part de mi que el consideta un HOR-TE-RA de mucho cuidado... però la música... ens atrapa...què hi farem!!! (ja sé que em guanyaré un comentari en el seu blog de que no tenim criteri...)

Sort que valor els meus premis-regals....

El Ciutadà K no deixa a mitges a ningú... UN PETO SENCER i MULTIPLE!!! (seguiré els consells de l'amiga Polita: el sexe ven!!!)

Si ho sé el blog el 'titolo' (je,je) 'Ciutadà XXX'

Salut!
(i força al....)