dimarts, 22 d’abril del 2008

SR. TALENTO

Ahir van fer la final de 'Tienes Talento' (a Cuatro) ... la culturofagia és el que té... ens hem d'atrevir amb tot ... i la TV és un font inesgotable de.... de ... tot: bo, dolent, fatal i vomitiu....

Tienes Talento és un programa amb molt menys xispa que el seu germà bessó Tú Si Que Vales (Telecinco) però ells no ho saben (no els hi digueu, eh?). Es pensen que estan en un programa profund i que el jurat és una mica menys que semi-dèus que decideixen la vida d'uns pobres personatges, alguns amb talent i d'altres amb res que se li assembli... perles com "cuando paseemos por la Gran Vía y veamos el nombre del ganador en letras luminosas recordaremos que lo descubrimos aquí" (Miqui Puig dixit... 'sense comentaris!') ... Així que ahir, van triar a "la persona con más talento de España" (¡'ahí es ná'!)
El que passa amb la massa fàcilment anomenada 'tele basura', dels realities i tal, és que perdem de vista la possibilitat (a vegades petita, teniu raó) de que puguis contemplar algú/na o quelcom que valgui la pena... a la final d'ahir VA PASSAR.... dos diamants brillaren entre la mediocritat... dos finalistes (al meu entendre) es van berenar el programa, la resta de finalistes, els càmares, els focos i a Núria Roca (que, per cert, cada dia que passa està més guapa!): PEDRO SAXO i SALVA ... el segon va guanyar, el primer no...

Tot seguit podeu veure la cançó amb la que va guanyar el Salva: La Leyenda del Tiempo.. impressionant versió d'una de les obres mestres de Camarón... escolteu-la, és brutal!!! (espero que a la reina del tablao: Neska Polita li agradi i la balli ... ole i ole... va per vos, xicota!) (el Sr.Blogger diu que no vol adjuntar més videos...ara s'ha enfadat!):

Però la joia de la corona de la final no fou el guanyador, fou Pedro Saxo, un senyor que és capaç de fer amb el saxo el que no he vist fer mai a ningú (i no és res sexual, eh?)... com si es tractés d'un personatge de Tim Burton, s'ha passat 2 anys assajant al 'trastero' del garatge de casa seva per a no molestar a ningú... les seves peces són: arriscades, experimentals, sòlides, innovadores, poètiques, visuals, imaginatives, descriptives, de tècnica apabullant... creades per ell mateix, o sigui, que estem parlant d'un CREADOR, d'un COMPOSITOR, amb un talent desbordant... No, no estic exagerant, escolteu les dues peces que interpretà a la Semifinal i a la Final i jutgeu vosaltres mateixos/es (com va dir el meu estel: "pot anar de la mà de Carles Santos", òbviament, jo m'ho agafo en positiu)... aquí teniu la cançó de la final: IM-PRES-SIO-NANT!!!

Si voleu, aquí teniu la peça que interpretà a la Semi-final:

http://www.youtube.com/watch?v=X2bhFxG-JPI (Semi-final)

(I aquesta nit .... OT !!!!)

3 comentaris:

neska polita ha dit...

hola, bon dia!

jo vaig veure un tros de la final, aquell malabarista i el nen del violí que va dir: "si nunca os ha emocionado el violín es que todavía no me habéis escuchado". o una cosa així. i parlo d'un mocós de què? 11 anys? endebé.

els vídeos ara no els veuré, però després sí. que guai que cantés camarón, no?

coincideixo amb tu que la núria roca cada dia que passa està més guapa (aquesta gent fa molta ràbia).

jo ahir vaig tenir una convidada d'honor a casa per veure ot (clar, si no tinguessis allò d'aprovar els missatges ja sabria si la convidada d'honor ja ho ha explicat, així que és probable que aquesta informació arribi per duplicat, com la de la visita al saló). vam riure molt. és una llàstima que només en puguin nominar quatre, oi? perquè, mareta, quin poc nivell que hi ha aquest any... nosaltres tenim la teoria que els han agafat dolents a propòsit per poder-se'ls carregar a les nominacions, així el risto es llueix, ¿sabes lo que te quiero decir?

robi, que t'han regalat una rosa o un llibre de mininos???

Ciutadà K ha dit...

Bon dia i Bon Sant Jordi Neska Polita!!!

La gala tremenda, tremenda, eh??? Tens tota la raó haurien de poder fer nominacions col·lectives (jo potser salvaria a Chipper i Noelia, no???) ... tothom: Fatal!!!

La teoria conspiratòria anti-alumnes no la veig malament... tenint en compte que Risto és l'ESTRELLA indiscutible del programa...

Vos ja té rosa, donzella???

neska polita ha dit...

treeeeeees!!! en tinc treeeeeeees!!! (de compis de feina i del jefe, però bueno, llueixen igualment.)