dimecres, 14 de maig del 2008

RANKING SUPER-HEROIS

Que al Ciutadà K li agraden els super-herois ja ha estat comentat; avui, però, fem ressó d'una notícia apareguda en premsa (La Vanguardia) i on s'elaborà un rànking del que han aportat, en quant a beneficis, les pel·lícules que s'han realitzat sobre diferents super-herois... (de l'apartat tècnic, visual, artístic i/o impacte social en parlarem en una altra ocassió... ).
·
El Ciutadà K, però, ha afegit a la graella presentada en l'article una quarta columna (la marcada amb negreta) on s'ha elaborat el % de beneficis en relació amb el pressupost invertit... poca feina? Doncs no, ja que crec que aquesta dada és important per a saber el benefici relatiu; amb el valor absolut només, no en tenim prou i el que és pitjor, eregeix una pel·lícula guanyadora 'ir-real'...



Com veieu, en beneficis absoluts, les guanyadores són els 3 Spider-Man... però si observem els beneficis relatius (el % en relació a allò invertit) la gran guanyadora -¡de calle!- és Batman, del nostre Tim (Burton)(a Sam Raimi també l'estimem una miqueta, eh??)... que amb poquets durets (la de menys pressupost) aconseguí un benefici espectacular!!! i tornà a posar 'de moda' els Super-Herois cinematogràfics..
·
En aquesta graella s'han oblidat del Superman: The Movie (1978), la primera, que costant 55 milions de dòlars, n'ha obtingut 300 ... o sigui, que un 545% de benefici!!!! Estant, per tant, en 3ª posició ... Així doncs, si volem ser el 'màxim' d'objectius possible (cosa im-possible d'assolir, ja ho sabem) els 3 guanyadors serien: Batman (1989) , Spider-Man (2002) i Superman (1978) ...
·
·
Sí, estimem el primer Superman i també a Tim Burton... s'ha notat??? És que aquests anàlisis numèrics superficials i simplons que ens ofereixen fan com a ràbia, no???


(Sí, tot un treball d'investigació....)

6 comentaris:

neska polita ha dit...

oh! quantes coses! avui sona el poveda! li agrada molt al meu amic poeta. :-)

a mi de petita m'agradaven molt les pelis del superman. la tercera (és la que hi ha un superman bo i un superman dolent i torcen i destorcen la torre de pisa?) la vaig anar a veure amb ma mare, ma germana i ma tieta i, mentrestant, el meu pare i el meu tio posaven fustes al sostre del menjador de casa perquè teníem una veïna chunga que feia soroll amb la màquina de cosir i es veu que no volia posar-hi remei, i mentre els supermans estaven allà dale que te pego amb la torre de pisa, mon pare i mon tio estaven dale que te pego clavant fustes.

és un comentari de vida. vostè ja no me'n fa de cap mena. :-(

neska polita ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
pati di fusa ha dit...

avui el sr. google diu que és l'aniversari de la primera projecció cinematogràfica a espanya. se'n farà ressò, un cinèfag com vós?

pati di fusa ha dit...

i del festival de cannes? hi ha la natalie, escampant encant! :)

Ciutadà K ha dit...

Ai, ai... la veig una mica accelarada avui, ein?? repartint comentaris a tort i a dret...

Avui el Ciutadà K ha preferit prioritzar el Festival de Cannes (que pel que veig s'ha avançat...)
Es que no dono a l'abast, eh???

a veure quan veig aquest ritme frenètic en d'altres blogs... i no miro a ningú (encara que sigui cibernàuticament parlant)

Ciutadà K ha dit...

Ah, amiga Polita, he suprimit un missatge... No, no és censura (¡se me calmen!) és que estava repetit....

BONJOUR POUR TOUT LE MONDE !!!!

ciutadàkàààà.tevetreeeees.cannssss