dimecres, 25 de juny del 2008

SR. DEXTER

·
·
Avui, aquesta nit, a les 22:45, a Cuatro, després de l'Espanya-Rússia (això vol dir que l'hora és orientativa) comença una serie nova i tenint en compte la polèmica, els premis i l'èxit que ha tingut allà on s'ha estrenat, crearà opinió.... segur!!!.
·
La serie en qüestió és diu Dexter i va d'un xicot amb una doble personalitat, una d'elles, secreta. Sí, la base argumental no potser més sobada, però com sempre es tracta de veure com ens ho expliquen. La personalitat pública és la de forense bon noi especialitzat en sang, la secreta és la de psicòpata en serie que es dedica a liquidar tots aquells delinqüents que por 'h' o por 'b' escapen de la justícia. Sí, ho heu llegit bé, un 'seria killer' justicier. L'actor protagonista és Michael C. Hall, l'entranyable David Fisher d'una de les millors series de la tele: 'A dos metros bajo tierra'. Amb aquella serie, el personatge, comparteix humor negre i difunts.... en aquest cas, però, els difunts els provoca ell directament. Al pobre Dexter uns pares maltractadors el van abandonar de ben petit i el seu pare adoptiu (un policia) l'educà i en descobrir-la, manté en secret la part monstruosa i assassina de la personalitat del petit Dexter, tot ensenyant-li un ús 'moral' al seu esport preferit, li proposa que posats a matar gent millor que mati gent que 's'ho mereix', o sigui, als 'malos'.
·
La serie està basada en la novel·la de Jeff Linsday, a EEUU ja van per la Segona Temporada i ha rebut premis, sobretot, a la seva direcció artística. Avisem que no és una serie per a tot els públics, hi ha hemoglobina a dojo... una barreja de CSI, American Psycho i El Silencio de los Corderos...
·
Ens trobem davant d'una nova serie-fenòmen???... els temps ho dirà!! Avui tenim el tret de sortida!! Està clar, el futur de les TV està en les series... i, sobretot, les ianquis!
·

11 comentaris:

neska polita ha dit...

sort de vostè, ciutadà, que ens informa dels esdeveniments televisius...

jo aquesta no la veuré (avui la polita té flamenc). és una llàstima, ben maco que ha quedat a la foto. les gotetes de sang trobo que l'afavoreixen...

Ciutadà K ha dit...

Sí, senyora, el primer és el primer... l'ART PER DAVANT DE TOT !!!

avui també fan Muchachada Nui, no?? a veure si els pesco, avui!!

Anònim ha dit...

l'altre dia vaig llegir-ho al teletodo. fa bona pinta el xaval, i bon color de cara!

neska polita ha dit...

l'enjuto mojamuto fa dues setmanes que no surt. NYE!

bon dia a can ciutadà!

què tal en dexter?

Anònim ha dit...

Jo no el vaig veure,em vaig adormir com un angelet!!!!
Ara K us fara el comentari, ell no es va adormir.....

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Ciutadà K ha dit...

BOOOON DIAAA !!!

Caramba, caramba... interessant la serie, eh? té un punt 'escabroset' i no apte per a tots els paladars, no ho negarem... però potser, potser estem davant d'una gran serie, quasibé a l'alçada de 'Six Feet Under' ... El personatge és tan entranyable i majo...sí, bueno mutila gent...però és que són MALOS!!!

Esperem que l'interés no decaigui però l'arrencada la fa 100% recomanable...

Anònim ha dit...

Esperem que despres dels partits estos de futbol, comenci mes aviat, pq .....jo si no dormire.....i es una pena pel que sembla.

Ciutadà K ha dit...

Ai, ai...

angelet dormidor...

neska polita ha dit...

BON DIA A CAN CIUTADÀ!!! :-)

la setmana vinent ja no tindré flamenc, a veure si em recordo de veure la sèrie del psicòpata i n'aprenc una mica... :-P

Ciutadà K ha dit...

BOOON DIAAAA...
segur, segur que et dóna idees, ja veuràs com sí!!!

(no s'amoïni, a Can Ciutadà farem recordatori....)