dimecres, 2 de juliol del 2008

SR. CAMARON DE LA ISLA

· ... un 2 de juliol de 1992 moria Camarón de la Isla, un mestre....


El millor 'cantaor'...

'La Leyenda del Tiempo' un dels millors disc de la Hª del Nou Flamenc...

La cançó, una peça cabdal de la Història de la música...

(cliqueu simultàniament al play dels 2 videos: en un, fotos de l'artista sense música, en l'altre un video molt creatiu que il·lustra la cançó)

LA LEYENDA DEL TIEMPO




6 comentaris:

Anònim ha dit...

no m'he posat mai a escoltar camarón, ho confesso. em fa una mica de temor, perquè deu ser flamenco pur, no? és que a mi les coses tan pures... però per opinar s'ha de conèixer, i faré els deures!

l'últim disc de los planetas es titula justament "la leyenda del espacio", en homenatge a camarón. és un disc flamenc, però amb bases rockeres, electròniques, psicodèliques... passadet per túrmix, vaia. a mi m'encanta!

BON DIA!!!

Ciutadà K ha dit...

...jo tampoc sóc un expert, eh?? ni molt menys... però aquest disc em té força pillat i la cançó en qüestió, més!!!
Pensa que fou un punt d'inflexió en la carrera de Camaron i l'inici del 'nou' flamenc...té tocs rockers, alguns dels seus seguidors (sobretot gent gran)va tornar a la botiga de discos per tornar-lo: "Esto no es Camaron" ...així que no és flamenc pur, pur!!...
per tant, pel que dius dels Planetas va en la línia, trobo...

Ciutadà K ha dit...

Per cert... avui fan Dexter!!!

Anònim ha dit...

aaaaaaiiiiii!!!! que avui el bloc del ciutadà va de flamenc i la polita no hi ha intervingut en tot el dia!!!! què coi feia la polita que no intervenia en el bloc, MECATXIS!

he de dir que a mi camarón m'atabala. n'escolto una, potser dues, però mes em satura. bàsicament escolto "como el agua" ('mi cuerpo alegre camina porque de ti lleva la ilusión', que gran) i "volando voy", que m'encanta. i poca cosa més, clar, perquè com que n'escolto aquestes dues ja no en puc escoltar més.

bona tarda a can ciutadà!!!

(avui no podré veure la sèrie perquè sopo amb les nenes de flamenc, comentarem lo bé que vam ballar i lo buit que estarà el món del flamenc fins que no reprenguem les classes.)

Ciutadà K ha dit...

Ei, bona tarda...
Ja l'esperàvem, amiga Polita...
Sí,bueno, el senyor sovint és massa intens... 'volando voy' és d'aquest GRAN LP que us comento (ja us he dit que m'agrada aquest LP, no??? :) )
Provi amb la 'Leyenda del Tiempo', miri el video...

Vosté faci vida social... que total!!! per veure com un paio es dedica a matar gent... ja m'explicarà...

Per cert, al blog, demà li manaré deures, Neska Polita, sí, sí com ho sent

:S :S :S :S

neska polita ha dit...

deures??? ui, pensi que avui estic bastant fatal (ahir ens vam tajar una miiiiica). el cambrer del bar on anem a fer els billars no parava de portar-nos xupitos de gin xuriguer: "per les bailaores, per les bailaores". són les 8.37 i ja vaig pel segon cafè...

bon dia a can ciutadà!!!