dimarts, 5 d’agost del 2008

SRA. MARILYN MONROE

·
Avui fa 46 anys que ens va deixar...
... és i serà eterna
·

(tot escoltant la cançó que li escrigué Elton John...)

·

01/06/1926 - 05/08/1962

6 comentaris:

Nuclearsky ha dit...

Buenas!
Carai, que tranquil·leta que està casa seva sense la neska polita i la pati difusa.

No he acabat d'entendre mai la fascinació per la Marilyn, però no es pot negar que és tota una icona del segle XX... i pobra, no va tenir una vida gaire fàcil. Un record per a ella.

Ciutadà K ha dit...

Sí, estem tranquil·lets i íntims... bueno, la paraula 'tranquil·lets' de bon rotllo, eh??? que a veure si alguna es posarà susceptible, ara!!! :P

Lo del 'misteri Marylin' jo tinc la hipòtesis de que ens va fascinar el que podia haver arribat a ser i no sigué...ella, era molt més del que hem vist en pantalla (la seva darrera pel·lícula inacabada ho confirma)...transmetia autenticitat, força, encant...de guapes, n'hi ha moltes, abans i ara, però no transmetien el que transmetia ella... LA MONROE és FAS-CI-NANT!!!!

No esparava visites NUclearsky, què tal? preparant el viatge a tope??

Nuclearsky ha dit...

I taaaaaant, "tranquil·lets" de bon rollo :p

Doncs, miri, he pensat que li faria gràcia tenir alguna visita. Veig que continua amb la febre actualitzadora, ja me'n podria encomanar una mica!

He de reconèixer que sóc una mica mandrosa a l'hora de preparar viatges, suposo que aquest cap de setmana començaré a buscar informació a tort i a dret i a estressar-me!

Ciutadà K ha dit...

Gràcies per la visita!!!

Certament, cada dia penso que no em visitarà ningú, però vosté em dóna la grata sorpresa...

sí, filla si no actualitzo rebento, tinc necessitat, què vols fer-hi!!! (si puc ja li passaré una mica d'aquest febre :)

Aquest stress preparatori de viatges és xulo, no??? jo m'ho passo 'bomba' quan ho faig... ja falta menys per a marxar... tic, tac, tic, tac, tic,tac... és per donar me´s estrés :P

neska polita ha dit...

PUPUPIDÚ, U!
:-)

Ciutadà K ha dit...

Ei,
què tal?? relaxadeta i de super-vacances, ein????

ai, quina enveja sana i saludable....