dimecres, 11 de març del 2009

CIUTADÀ K AVUI FA UN ANY !!!!!

Per molts anys !!! Avui fem un any. Un anyet. Som petitets encara, ben just estem començant a caminar... però del que és parlar, no callem!!
·
Així que m'he proposat fer un balanç (jo ho etiquetaria, més aviat, com un 'anàlisis repelent') d'aquest primer any de vida (de l'11/03/08 al 10/03/09), aniversari que arriba amb un alt nivell d''engrescamenta' per a continuar-ne uns quants anys més ... com a mínim!
·
Activitat
Una forma de veure l'activitat del blog és amb el nivell d'actualitzacions, el Ciutadà K ha aconseguit l'objectiu auto-imposat de l'actualització per dia (a voltes, dos i tot!) com si es tractés d'un diari, que és el principal referent que té la 'blogsfera'.
·
Una atra forma d'analitzar l'activitat és pel nombre dels vostres comentaris, ja sabeu que molta gent opina que l'autèntica vida dels blogs és fruit de la participació de la gent... 'un blog sense comentaris és un blog mort' ... un pél dramàtica la imatge és, la veritat. Ja ho hem dit alguna vegada, el principal destinatari d'un blog és el mateix autor, però no ens enganyem, els comentaris donen tanta 'vidilla' !! et fan sentir menys sol en aquest univers fred i infinit que és el ciberespai.... Aquí teniu una gràfica de l'evolució del nombre de comentaris d'aquesta casa... com veieu, detectem 3 pnts d'inflexió de participació baixa (en vermell) corresponent als inicis (ja se sap, encara no teníem 'amiguets i amiguetes' fidels) i a les vacances d'estiu i Nadal... pel que respecta a l'activitat alta (en verd) coincideix amb la tornada de vacances de l'estiu i el Nadal, que com els nens i nenes en el 'cole', tenim ganes d'explicar-nos coses...
·
El 'post' (o 'missatge', com en diu el sr. Blogger) amb més activitat ha estat el de la 'Peeeee!!!', que dic jo que els Oscar 'puaj, puaj' però a l'hora de 'rajà' bé que ens apuntem.... aquí veieu la posició dels missatges amb més participació:
·
- PEEEEEEEEE !!!! : 29
- DE VIDA CINEFAGA (2): EXCURSIO A SITGES'08: 24
- FESTIVAL DE CINEFAGIA (VIII): 23
- ANOTHER WORLD… ha arribat!!!: 23
- SR. JULIO MADURGA: 22
- LA CARA OCULTA DEL GENIO: 21
- SR. JUAN MUÑOZ: 21
- CINEFAGIA IN NEW YORK: 21
- LOVE LA SRTA. JOHANSON A ROBERT SMITH????: 21
- DE VIDA (8): BONA NIT, GORA: 20
- FALTEN 2.168 HORES: 20
- PER MOLTS ANYS, PATS !!!: 20
·
És evident que no hi ha massa criteri darrera d'aquest ranking, no es pot explicar per l'interés que desperten els 'post', bueno, potser una mica sí, però no ho explica tot... el criteri l'hem de buscar en els astres o en l'humor de les col·laboradores el dia en qüestió... ja que les temàtiques no guarden cap relació entre elles.... igual hi ha música que cinema que qüestions 'de vida'...
El que sí hi ha explicació és en els de menys participació on hi trobem l'Acadèmia, la literatura i l'agost (en el que el món es para... els blogs, també!).
··
Una menció especial es mereix el post en el que dèiem adèu a Gora... amb variada participació (alguns/es trencaren el seu anonimat) i comentaris bonics i emotius.
···
Geografia i Visites
El blog ha tingut 1.569 visites durant aquest any, el 79% procedent de la península ibèrica i la resta d'arreu del món... que com si jugués al Risk hem col·locat banderetes 'around the world': Tokyo, Bellingham (Washington) o Lanús (Buenos Aires)... i Staden Kobenhavn (Denmark)(amb la nostra Carol!)
·
Temàtiques
Aquest blog va nèixer amb el subtítol de 'Cinefagia, cultura i vida', etiqueta àmplia que ha permés parlar de mooooooltes coses:
·
·
Gadgets
És el que passa quan tens una joguina nova, que jugues i jugues, experimentes i remenes què hi pots afegir més al teu blog per a que sigui més xuli, participatiu.... i, sovint, creues la barrera del barroquisme gadgetià, afegint i afegint sense mesura... des d'una ràdio, a un xat, a un rellotge,.... poc a poc (fins i tot, amb enquesta popular) això s'ha anat reduint fins a l'aspecte que té ara, que tot i que jo el considero molt 'zen' hi ha molta gent que no hi està d'acord ( :P ) ... sens oblidar al petit Robi, que aquí està per a fer companyia quan faci falta ... ja l'amaganyeu de tant en tant???
·
Col·laboradors/es
I acabem aquesta valoració amb el tema estrella d'aquest repàs: l'alegria de la casa, l'orgull de can Ciutadà K: les col·laboradores (i algun col·laborador) !!!! Sí, sí amics i amigues tenim un ranking de participacions. Ciutadà K a comptat TOTS els vostres comentaris (sí, una 'matada' o 'poca feina', com diria la benvolgua Pats)... el blog ha rebut 1.812 comentaris (incloent els meus) o 1.061 (sense incloure'm).
·
La col·laboradora més fidel és la Pats, que des del primer dia ens ha acompanyat (gràcies, Pats!).
·
La col·laboradora més productiva és Neska Polita (gràcies, Polita!). I la tercer del pòdium en participació, la Nur (gràcies, guapes!).
··
1 - POLITA: 406 comentaris.
2 - PATS: 376
3 - NUR: 151

4 - CAROL: 39
5- NUCLEARSKY: 36
6 - ANGELET: 35
7 - SALVA: 14
8 - KELITXI: 10
9 - XAVI: 5
10 - ANONIM: 4
11 - SAJUM: 2
12 - AISAKE: 1
- MER : 1
- RUFI : 1
- DESI: 1
- BIOSENS: 1
- PALAS: 1
··
I els silenciosos, que sé que veniu però no dieu res...
·
Moltes Gràcies a tohom!!!
·
··

14 comentaris:

Anònim ha dit...

PER MOLTS ANYS, CIUTADÀ!!!

caram, quin estudi tan detallat! ho ha fet amb el google analytics?

Ciutadà K ha dit...

GRÀCIES, GRÀCIES... també sou part implicada i crucial d'aquest aniversari, eh??

De 'Google analytics', res de res, el Ciutadà K és molt 'manyós' i ho ha fet amb el super-excel i comptant i etiquerant post per post tots els vostres comentaris... i fent la gràfica pertinent...

ai, m'ho he passat molt bé...

:)

Laura ha dit...

OH, MY GOD! està com un llum i m'encanta!
:-)

Ciutadà K ha dit...

ai...

Ciutadà enrojolit...

Anònim ha dit...

felicitats, ciutadà k! i espero que ens continuï delectant amb el seu rollo (en el més bon sentit de la paraula) culturòfag molts anys més. :)

Ciutadà K ha dit...

claro, claro, ... com està la primera del rànking!!!!!

:P

Anònim ha dit...

Moltes felicitats
Ciutada!!!!
Vaig de "boli" però m'ha fet gràcia, Tinc medalla!!!!!!!!

Ciutadà K ha dit...

I tant que té medalla!!!

Té la medalla del meu cor!!!
... i m'aguanta cada dia... que ja és molt!!!

:)

Kelitxi ha dit...

Per molts anys, Ciutadà! Que ho celebri molt!!!

Laura ha dit...

ciutadà, el madurga és aquell que va morir i que vam jugar a endevinar de què?

Ciutadà K ha dit...

Gràcies, Kelitxi!!! ho celebraré fent 3 ó 4 actualitzacions a la vostra salut :P

Sí, Polita, sí, fou amb el pobre Madurga que vam jugar a la quiniela mortuòria... mira que sou macabres, eh???

Anònim ha dit...

Però vam xalar!!! A la seva salud....

Ciutadà K ha dit...

... salut, el que es diu salut, no massa, pobret!!!

:O

Kelitxi ha dit...

Ciutadà, veig que ja ha vist Slumdog Millionaire! Què li ha semblat?