dilluns, 14 de setembre del 2009

I AVUI... TRUE BLOOD


Yupi! Yupi! estem molt contents... per fi ha arribat una de les series més esperades: TRUE BLOOD. Sabíem que Cuatro havia comprat els drets però quan? QUAN? QUAN? QUAN? ... l'espera ha acabat: AVUI A LES 00:30 S'ESTRENA !!!!
·
Per si algú o alguna encara no sabés quina serie és.. heu de saber que es tracta de la nova creació d'Alan Ball, el principal creador de 'A dos metros bajo tierra' (la millor serie del món mundial... ja us ho havia dit, no?). Continuant amb l'humor negre que caracteritzava aquella, True Blood tracta de la convivència quotidiana entre vampirs i humans, una convivència pacífica gràcies al refresc de sang fresca que es pot trobar a qualsevol establiment que permet que els vampirs no vagin pel món xupant sang al personal... tot, però, no serà tan fàcil... en paraules del sr. Ball: "Por un lado están los vampiros, que son jóvenes, atractivos, traidores, adictos al sexo, decadentes y enigmáticos.
Por otro, los humanos, cuya opinión está dividida entre quienes les odian y quienes se sienten atraídos por ellos; incluso algunos sacan partido de la sangre de estos seres, denominada "V", una potente droga que produce sensaciones únicas.
"
·
La història es situa en un petit poble de Lousiana (Bon Temps)....
·
Una serie on romanticisme, suspens i misteri són el plat principal
·
Quines ganes tinc de veure-la!!! es nota, no?? aquí teniu un aperitiu... no em direu que no té bona pinta?
·

2 comentaris:

Nur ha dit...

Quan la mirem dissabte?

Ciutadà K ha dit...

O divendres, no??

:)

(està hiperactiva,eh???)