divendres, 20 de novembre del 2009

ATIC 2a, LES JORNADES D'ATICTES

·
Atictes és una associació de les Terres de l'Ebre que, utilitzant les seves pròpies paraules, va nèixer amb unes intenions molt clares...
·
"Vivim en una societat consumista cada cop més orientada a les masses i on sovint no existeixen les persones, sinó un grapat de xifres a analitzar.
Per lluitar contra aquesta problemàtica neix Atictes , la xarxa social per compatir. Hi ha qui diu que s’estan perdent valors clàssics com són el compromís, la generositat o el treball en equip. Gràcies a l’evolució social i tecnològica estan desapareixent els analfabets (aquelles persones que no saben llegir i escriure), però ens trobem amb un nou model d’analfabetisme: l’analfabetisme digital (o tecnològic), que consisteix en no disposar dels mitjans ni coneixements necessaris per fer servir eines tecnològiques ni mitjans de comunicació tals com la Internet, la qual cosa provoca el que s’anomena “fractura digital”.Atictes és l’acrònim de “Amics i Amigues de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació”. Es tracta d’una associació sense ànim de lucre sorgida de l’evolució d’Internautes d’Amposta (IIA), que advoca – com la seva antecessora – per la promoció de les TIC."


Amb aquests objectius -aproximar les TIC als àmbits més quotidians i domèstics- Atictes -des del seu naixement-, no ha parat de realitzar activitats... amb el projecte Àtic 2a. porten 6 anys organitzant les Jornades sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Les VI Jornades es realitzaran els dies 28 i 29 de novembre... i són tan xulos que s'atreveixen a fer-ho simultàniament en 3 seus (Tortosa, Tarragona i Cornellà de Llobregat) i ho podren seguir totalment 'on line' (flipeu! això és Matrix!). Si voleu conèixer el programa, cliqueu: 28/11/09 i 29/11/09. Ja tardeu ens inscriure-vos!! cliqueu aquí!!
·
Aquest any el tema que ens proposen és: 'Internet mòbil'.
·
I què és internet mòbil? ¿I tú me lo preguntas? Internet mòbil, ¡eres tú! Estem envoltats d'internet mòbil, més del que us penseu!!!
·
Aquí -un xic molt majo!- ens explica què és Internet Mòbil i ens demana que li fem una vídeo-resposta... entre tots/es els que contestin sortejaran un espai web + domini gratis per un any... a què espereu ??!!!


(per veure el vídeo de Jesús cliqueu aquí)

I jo, que sóc un xicot molt voluntariós, he fet una vídeo resposta.... aquí la teniu!!

(per veure el vídeo del Ciutadà K cliqueu aquí)

4 comentaris:

assumpta ha dit...

Encantada d'haver-lo pogut conèixer sr. K!

De voluntariós ja veig que vostè ho és un munt i a les proves em remeto.
Bona iniciativa la que duen a terme
Atictes, hi he fet una ullada i em sembla força interessant.

Li desitjo molta sort en el sorteig!!!
Petons.

PD. Sap que vostè i el sr. E. tenen un somriure força semblant?
=)))

Ciutadà K ha dit...

Ai, sí, Assumpta... m'han enganyat, m'han enganyat ...

ja veu que la perilla és marca de la casa, eh???

gràcies per les seves visites !!!

:)

Laura ha dit...

ooohh!!! ciutadà simpàtic!!! pero`que mangui, no? així clar que no cal tenir internet a casa! jo també tinc internet a casa, però a casa de la veïna. seria més fixa que mòbil, en el meu cas, però només quan ella em deixa.

com mola robar internet, eh? ;-)

bon diumenge a can ciutadà!

Ciutadà K ha dit...

Oh, mangui, mangui ... siempre que con la 'aceptación de la dirección', eh??? això ja no és mangar!!! :)

I vosté??? la frase de 'quan ella em deixa', no sé si ha colat, eh??? :P

Bona setmana !!!