dijous, 11 de març del 2010

CIUTADA K FA 2 ANYS !!!

2 anys!! ja portem 2 anys de Ciutadà K!!... jo crec que ja podem dir que caminem, i tant si caminem! i ja fem alguna frase amb sentit (poques, però si busqueu, alguna en trobareu...).

Així doncs, us presento el ja clàssic 'anàlisi repelent' del Ciutadà K sobre el seu segon any de vida, són dades de l'11/03/09 al 10/03/10.

Quan comences un blog ho fas amb l'esperit de que sigui quelcom durable (com quan comences una relació de parella) i els inicis sempre són engrescats, accelerats, hiperactius (com en una relació de parella) ... el complicat és mantenir-se (com en tot, sí, amics i amigues, com en una relació de parella), però si us confesso que fa 20 anys que tinc la mateixa parella ... crec que ja ho he dit tot!! .... Aquest segon any el Ciutadà K ha estat encara més actiu que el primer !!!

Activitat
Aquest any el Ciutadà K ha arribat als 251 post (l'any passat: 218). No, només hem mantingut l'actualització diària (sempre en laborables :P ) sinó que alguns dies n'hi ha hagut 2 !!.
El que sí ha baixat considerablement han estat els comentaris 1.424 (comptant els meus)(l'any passat: 1.812), dada que hem de lligar amb el nombre de visites que n'hem tingut 3.996 (l'any passat: 1.569) això significa un augment del 71% ... sí, ens segueix molta més gent però ho fa de forma més silenciosa.

Aquest any, el rànking dels post amb més comentaris és (podeu clickar en ells per a 'recordar-los'):
1. LA LLEI DE LA SELVA: 33
2.
SITGES'09 (part 1): CRÒNICA I CLOENDA : 26
3.
FESTIVAL DE CINEFAGIA (XIII): 25
4.
I AVUI...FLASHFORWARD I PERDIDOS!!!!: 23
5.
LOSTMANIA (1): NUMEROS : 23
6.
SR. KEPA JUNKERA: 22
7.
PRE-SITGES'09 (Part 2): QUÈ VEUREM?: 22
8.
MAIOL FA 3 ANYS !!!: 17

Els nostres comentaristes, a l'igual que l'any passat, s'han decantat pel comentaris de Vida i, sobretot, la cinefàgia i la TV; i, com l'any passat, l'etiqueta D'Acadèmia és la que provoca menys participació (per què serà?).

Geografia i Visites
Pel que respecta a les visites del món mundial, continuem rebent un 70% de visites ibèriques i la resta de diversos punts del planeta com: Calcuta (Índia), Mersin (Turquia), Kerastinion (Grècia) o Preston (Anglaterra).... fa goig, això!

Temàtiques
Continuem amb les mateixes temàtiques o etiquetes, no n'hem afegit de noves. El que sí ha canviat durant aquest any és el pes que tenien (he indicat entre parèntesis la xifra de l'any passat):
DE CINEFAGIA : 86 (90)
DE VIDA : 96 (59)
DE MUSICA : 49 (36)
DE CULTURA : 38 (26)
DE LLIBRES : 34 (26)
DE FOTOGRAFIA : 17 (19)
DE TV : 24 (11)
DEL BLOG : 4 (9)
D'ART : 24 (7)
DE REGALS I PREMIS : 0 (6)
D'ACADEMIA : 3 (6)

En la majoria d'etiquetes s'han augmentat els comentaris, sobretot: De Vida (cada dia som més extravertits), D'Art i De TV (Perdidos en té molta culpa). S'han mantingut en un bon nivell De Cinefàgia, De Fotografia ... però s'han reduit, sobretot: De Regals i Premis (no n'hem donat cap aquest any), De Vida, D'Acadèmia i Del Blog.
·
Col·laboradors/es
Diuen que un blog no viu si no el mantenen les persones que s'hi passegen i deixen empremta de la seva visita o el seu comentari... aquest any el Ciutadà K està molt content perquè hem fet amics/gues nous/ves !!!

Tot i això, fer un rànking sempre fa gràcia i les 3 guanyadores absolutes són: Neska Polita, Nur i Pats ... després vindrien Carol, Kelitxi, Nuclearsky, Xavi, Angelet (ai, Lluna!), Salva ...

Hem d'afegir en un lloc destacat per la seva particiàció: Assumpta, Vane i Oscar ... però també han deixat comentaris: Jesús M. Tibau, Kernel, Eqhes, Iol, Josepmon, Isaac, ...

Moltes, moltes Gràcies !!!
···

14 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

felicitats!

Ciutadà K ha dit...

Gràcies, sr. Tibau!! quin noi més 'complit', ha estat el primer !!

:)

Laura ha dit...

felicitats, ciutadà!!!

m'ha agradat molt això de comparar el bloc amb una relació de parella... jo potser que em dediqui a l'internet, doncs, perquè amb el que em duren els nòvios, tinc més futur aquí, ciertamente.

no té curiositat per saber qui l'ha visitat des de grècia??

pati di fusa ha dit...

oh, m'encanten els seus informes estadístics! :)

PER MOLTS POSTS MÉS, CIUTADÀ!

Vane ha dit...

Bon dia Sr. K!!!
MOLTES FELICITATS!!! Que en siguin dos i molts més!!! Realment és un plaer llegir-lo, la informació que ens arriba a donar.. no sabria ni com posar-mi!! per això segurament ha augmentat el volum de visites. És fascinant pensar "amb què ens deleitarà avui??", per tant, Moltes Felicitats per dos anys i "que cumpla muchos mas"!!!

Vane ha dit...

Sr. K, s'ha fixat que amb el primer post de Lostmania 1 ha sortit 23 comentaris?? 23!! jaja! Que irònic no??

Ciutadà K ha dit...

Oh, MOLTES GRACIES a vostés, senyoretes que ho heu fet possible!!

Quines paraules més boniques, Vane, doble ració d'agraïment per a vosté! I què observadora, eh? lo del 23 no m'hi havia fixat... que guai!!

I, sí, Polita, sí!! sovint hi penso quan veig personetes d'India o Canadà... qui deuen ser? entren per error? o s'enteren alguna cosa del que diem... sí que hi penso, sí!!

TINC UNES COMENTARISTES ESTUPENDES !!! és un honor!

Nur ha dit...

Moltes felicitats Ciutada!!!!
Jo anava a dir que voste es molt cumplit!!! Fent.mos este petit homenatge a tots els asiduos!!!
Gracies!!!
Voste per a mi ha passat a categoria de premsa diaria, amb aquest blog!!!

Ciutadà K ha dit...

OOOHHH!!! categoria de premsa diària??? caram, caram, Nur, això, venint de vosté que no té tens de res és MÉS QUE UN CUMPLIT, ES UN PIROPO EN TOTA REGLA !!!

gràcies, guapa!!!

Carolina ha dit...

Moltes felicitats ciutadà! L'honor és nostre, per poder aprendre tant amb els seus posts i fer camí, bloggaires i comentaristes tots juntets :)

Juanitooo ha dit...

Felicitats Felicitats senyor K, es fantàstic aguantar 2 anys amb actualitzacions diàries.

FELICITATS!!!!

Ciutadà K ha dit...

Gràcies, amic Juanitooo, esperem veure'l més sovint per aquí... :)

òscar ha dit...

Moltes felicitats! Dos anyets són per celebrar-ho i, pel meu gust encara més, la freqüencia d'actualitzacions.

No et canto l'aniversari feliç ja que, aquesta setmana, la meva meu sembla la d'un capo de la Màfia. :)

Una abraçadaaa!

Ciutadà K ha dit...

Moltes gràcies, Oscar!
Canti, canti, no es reprimeixi, encara que sigui amb la veu de Vito Corleone... quedaria tan cinèfag!! :P

(que es millori i gràcies per visitar... i comentar! Espero veure'l per aquí 2 anys més... com a mínim!)