dilluns, 22 de març del 2010

SR. COREY HAIM

(1972-2010)
·
Aquest monstre carnívor que és Hollywood s'ha menjat una altra víctima molt jove de l''star system'. Aquesta fàbrica de mites efímers, de bombolles irreals de realitat, d'ascensions i caigudes de -suposats- estels cinematogràfics, aquest gran teatre de titelles -que són els actors/ius- ha tallat els fils d'un de la seva troupé: Corey Haim.
·
El sr. Corey Ian Haim va nèixer a Toronto i va tenir un 'petit' lloc en el firmament Hollywood en pel·lícules dels '80: Lucas (1986), Papa Cadillac (1988) ... però el recordarem, sobretot, com a 'germà petit' del guapo prota -temptat pels vampirs- a Jóvenes Ocultos (The Lost Boys, 1987), no la recordeu estupenda?. Després d'aquest fugaç moment de 'brillantor' la seva estrella es va esmorteïr molt fins a caure en repetides depressions i drogaddicions vàries. En aquest nostàlgic film, i d'altres, va col·laborar amb un altre Corey: Corey Feldman... arribant-se a fer amic i tenir un show propi entre 2007 i 2008, The Two Coreys... intent desesperat per re-trobar aquells moments de glòria viscuts fa 30 anys.
·
La setmana passada va morir per una sobredosis, diuen que si accidental tot i que encara no s'ha aclarit ... un altre nom s'afegeix a la llista interminable d'estels joves que cauen...
·
Voleu recordar el seu infantil rostre en el tràiler de Jóvenes Ocultos?
·

(si voleu veure el vídeo cliqueu aquí)
··