dilluns, 12 de juliol del 2010

ELS VIDEOGLIFICS DE CREA

·
CREA és un equip de 3 engrescats amb ganes de fer 'coses', així, en general; i productes audiovisuals, en particular. Pau, David i el Ciutadà K s'han unit per tirar endavant tot allò que la seva ment (col·lectiva!) se'ls pugui passar pel cap ... de forma totalment amateur i amb llicència Creative Commons per a que tothom en pugui gaudir lliurement!! Som tan majos!!
·
El primer producte CREA han estat els VIDEOGLÍFICS (de la suma de Vídeo+Jeroglífics), una original proposta que pretén representar de forma visual una dita popular o refrany. Són vídeo molt curts (però molt, eh?), alguns no arriben ni al minut, que sintetitzen el contingut d'alguna dita... la intenció és que aquelles persones que el vegin s'animin a contestar per a endevinar de quina dita estem parlant!.
·
Us he de dir que que l'equip CREA és un equip 'estupendo'!, de persones implicades, compromeses, amb entusiasme... és una màquina creativa imparable amb ganes de fer moltes coses!!
·
·
La nostra intenció és compartir a la xarxa 1 Videoglífic per mes, el primer fou al juny ... el segon, el proper dimecres !!!
·
El Videoglífic #2 està a punt d'arribar!!!
No us el perdeu!!

6 comentaris:

Carolina ha dit...

Molts ànims doncs als 4 mosqueters crea, i la millor de la sort en totes i cadascuna de les aventures que us queden per fer i crear :)

Ciutadà K ha dit...

Gràcies!
ja s'ha animat a 'entrar' i intentar endevinar la dita???

vinga!

NUr ha dit...

MOltes felicitats pel treball ben fet!!!

Ciutadà K ha dit...

Oh! gràcies, nur! :)

i vosté? que ja hi ha entrat? :P

Laura ha dit...

jo hi he entrat i no sé de quina dita és tracta (seria lleig intentar endevinar quan ja he llegit els comentaris de la gent; polita honrada :-D).

molts ànims a l'equip crea i que feu mooooltes coses! fer coses és guai. endavant!

Ciutadà K ha dit...

Gràcies, gràcies... encoratja'ns...