dijous, 24 de febrer del 2011

NOU VIDEOCLIP DE LUIS TOSAR: VOLVER!!

·
La sra. Polita (gràcies!) via Fotogramas.es ens informa que s'ha estrenat el videoclip-single com avançament del primer LP del grup en el que canta Luís Tosar: Di Elas. L'àlbum sortirà al mercat el 29 de març.
·
Que Luís Tosar tenia també un peu en el món de la música ja ho sabíem, en el Ciutadà K l'any passat 'penjàvem' un vídeo en el que cantava My name is Luca de la sra.Vega, llavors, però, el grup es feia dir The Ellas.
·
I és que aquest grup fa quasibé 20 anys que va pel món, vivint-ho com un hobby més que altra cosa. Ja en el 1993, el sr. Tosar formava part del grup 'Los Huana', després es digueren 'Magical Brothers', al que se li van afegir nous components fins a formar el grup actual, amb un estil que ells autodefineixen com a 'power-rock' (ein?). En el 2008, adoptaren el nom de The Ellas i, en directe, el grup versionava cançons creades i/o interpretades per dones.
·
Ara es canvien el nom, es fan dir Di Elas, són els mateixos, però presenten el seu primer LP amb temes propis i Volver és el primer tema que podem escoltar... si és que aquest Tosar és una joia, 'igual vale pa un roto que pa un descosío'! ... mentres esperem que s'estreni Mientras duermes, el darrer treball cinematogràfic acompanyat de la seva parella, Marta Etura i dirigida pel sr. Balagueró... escolteu-lo com canta!!.
·



6 comentaris:

Laura ha dit...

el tosar és una joia i ens agrada molt! i ens comprarem el disc i li demanarem que ens el signi! i quan faci concerts l'anirem a veure! i recordarà l'amistat que ens va unir el juliol del 2010 al carrer provença! i es quedarà a dormir el lorenzo li mossegarà els peus! :-)

Ciutadà K ha dit...

ai, ai, ai, com això ho llegeixi la Marta Etura ... ja la veig estirant-li el monyo cual protagonistes de Carmen de Bizet!!! je,je,je,je,je

ja veiem que li agrada molt el sr. Tosar, senyoreta.... :P (jo, tot plegat, ho trobo massa rocker, un sintetitzador no li aniria malament, no???)

Laura ha dit...

ai, jo és que no hi entenc gaire, sap? a mi m'ha sonat estupendu, però segur que si posen el sintetitzador aquest que diu també m'agradaria, sap què vull dir?

Laura ha dit...

aquí té el videoclip sencer: http://www.youtube.com/watch?v=g6HXngxVEgQ

el tros en què van vestits de blanc i juguen amb la pilota de tenis m'ha fet pensar en els videoclips d'antònia font.

Ciutadà K ha dit...

ai, mareta meva, ja veig que amb el Tosar el criteri se'n va per l'aigüera, eh?? fes el que fes a vosté li encantaria ... amb sintetitzador sense, amb samarreta sense, amb .... :P

Laura ha dit...

exactament! ho ha entès la mar de bé! :-)