dilluns, 7 de març del 2011

FIESTA, EL NOU ALBUM DE LA BIEN QUERIDA

·
Ja el tenim aquí! després del gran disc debut -Romancero- La Bien Querida ens presenta el seu segon treball, amb el suggerent títol de FIESTA ... el que no és tan suggerent és la portada del LP que és d'un anys vuitanta que fa una mica de 'miedo'.
·
Fa un parell de setmanes ens presentaren el vídeo amb el nou single: Hoy. A partir d'avui està disponible en format digital i el 22 de març es podrà comprar el CD físic..
·
Romancero (2009) fou un dels debuts musicals més engrescadors dels darrers temps, recollint èxits per Europa, EEUU, Mèxic....; rebent el premi de la Música al Millor Album i Artista Revel·lació... La cara visible del projecte, Ana Fernández-Villaverde, va saber convèncer a crítica i públic amb una proposta diferent, nova, original... amb unes melodies que se t'enganxen i no et deixen. Tot i això, també sortiren veus crítiques que van rebutjar l'aire tan 'normal' que li va donar a una maqueta indie, acústica i íntima ... 'tanta música', a molts i moltes, els va atabalar... precisament, a mi, és el que em va fascinar de Romancero (si no l'heu escoltat el recomano molt i molt!! aquí us en parlava fa un any).
·
La productora del primer disc, a finals de l'any passat, va traure un parell de remescles d'un de les cançons més interessants de La Bien Querida: 9,6 ... un single per anar fent boca mentres no ens arribava el segon disc ... que ja tenim aquí! Aquest segon treball és tan eclèctic com l'anterior: flamenc, rumbes, ranxeres, música mozàrab, valsos, electrònica.... però sempre amb un aire 'popero' i lletres ben treballades.
·
Us deixo el vídeo del primer single: HOY.


2 comentaris:

laura ha dit...

aunque son todas muy muy muy iguales, mira que me gusta..

Ciutadà K ha dit...

pues a mí, será que no lo he escuchado muchas veces, aún... pero tanto de lo mismo -para un segundo LP- me está haciendo perder el interés, eh?
¡¡es que como si el primer disco no se hubiera acabado!!! :P