divendres, 22 de juliol del 2011

CRYSTALLINE I COSMOGONY, NOVES CANÇONS DE BJORK

Fa uns dies us parlava del nou treball de l'islandesa més famosa del món mundial i avui ja podem explicar-vos millor de què vela BIOPHILIA i, sobretot, escoltar els 2 primers singles ...

En paraules de la productora discogràfica: Biophilia és un projecte multimedia que inclou: un àlbum d'estudi (s'estrenarà el 26 de setembre, amb 10 cançons), aplicacions (es crearà una aplicació per a cada cançó del disc, que partiran de l'aplicació principal: Cosmogony, envoltant-la com si es tractés d'una constel·lació sideral), nou espai web (Biophilia, punt neuràlgic de tot el projecte), espectacles en viu (el va estrenar fent 7 concerts en el MIF Festival de Manchester i voltarà pel món durant 3 anys actuant 2 cops per setmana en la ciutat que pertoqui acompanyada d'un seguit d'instrument musicals fets a mida que simularan l'atmòsfera de les aplicacions), documental (la productora Pulse Films està elaborant un film on es recollirà tot el procés creatiu del projecte) i tallers educatius (on els nens podran submergir-se en l'univers de biophilia i experimentar la combinació de la naturalesa i tecnologia).

Així doncs, aquí us deixo el primer i segon single del nou disc, que es presenta com l'aconteixement musical/creatiu d'aquest final d'any: Crystalline i Cosmogony.

El sr. Michel Gondry (col·laborador habitual de Björk) ha dirgit el clip de Crystalline que es presentàra la setmana vinent... de moment, només podem escoltar la música.





(si algú/na té ganes de tenir el concert ofert al MIF Manchester només cal que ho digui)

8 comentaris:

Salva ha dit...

es mas de lo mismo pero no esta malament. Jo de moemnt m'he comprat la cancó per l'aplicació del iphone, esta curiosa ja que es com un joc.

Ciutadà K ha dit...

Sí, es más de lo mismo, però suposo que la gran novetat és tota la parafernalia tecno-innovador que ho muntat al voltant del projecte ... ambiciós, ambiciós ... però en l'aspecte musical no trenca en res, certament. Björk és Björk !!!

Nora ha dit...

ho sento però és superior a mi, no he pogut mai amb aquesta dona, des de tot el respecte, ja se que els seus fans ho són a consciència, això no significa que menyspreí la seva feina, simplement, no puc.
perdoneu, però algú ho havia de dir ;P

Ciutadà K ha dit...

No s'amoïni, Nora; l'impotant és el respecte per damunt de tot!
però no es pensi que no ho dit ningú abans ... Nur no fa res més que dir-m'ho!!! :P

NUr ha dit...

Jo tampoc puc!!!!! Es superior a mi!!!!! NO PUC!!!

Ciutadà K ha dit...

Mira, veu, sra. Nora! ja la tenim aquí... ja l'esperàvem, ja!
com sou, amb lo que s'ho curra la sra. Björk !!!! :S

laura ha dit...

jajaja es verdad, o se quiere o se odia pero así es la Sra. Björk.
yo creo que me inclino más por el amor que por el odio, es original, el énvoltorio y ella, su música reciente me gusta muuucho menos pero si no se le va mucho la pinza, siempre suele sorprenderme para bien

Ciutadà K ha dit...

Totalmente de acuerdo, Laura, simplemente por su originalidad i transgresión (que a menudo se converte en cripticismo) ya se merece un respeto ... btavo Björk!