dijous, 4 d’agost del 2011

LA BLANCANEU ESTA DE MODA EN EL CINEMA

Si és que les modes en el cinema van així, de cop, algú té una idea i es troba amb 40 més que també la volen tirar endavant. Anteriorment, va passar amb Critóbal Colón o Robin Hood ... doncs aquest cop és el torn de la Blancaneu (sí, sí, el clàssic conte dels germans Grimm): 3 projectes cinematogràfics s'estan coent sobre aquesta història.

LA BLANCANEU DEL SR. RUPERT SANDERS: En aquest cas, portarà per títol Blancaneu i el Caçador. Kristen Stewart serà Blancaneu; Charlize Theron la madrastra i Chris Hemsworth (el ti bueno de Thor) el caçador.


LA BLANCANEU DEL SR. TARSEM SINGH: La Julia Roberts farà de madrastra, Lily Collins de Blancaneu i Sean Bean com a rei. Film produit per Brett Ratner. A veure què n'és capaç de fer el super-mega-visual sr. Singh amb aquest material...


LA BLANCANEU DEL SR. PABLO BERGER: Se'ns dubte es tracta de la versió més original... Ja fa 5 anys que el sr. Pablo Berger va debutar com a director amb la (molt reivindicable) Torremolinos 73. Després de 8 anys d'aquell film ara s'atreveix amb aquest conte. La bruixa serà la sra. Maribel Verdú i, segons les seves pròpies paraules, està encantada de fer de dolenta: ""n'estic farta, de patir, en el cinema".
Blancanieves serà la versió muda, en blanc i negre i aires gòtics del clàssic conte dels germans Grimm que el sr. Berger ha ambientat en el sud d'Espanya dels anys '20 del segle passat.

En el repartiment -a més de la Verdú fent d'Encarna, la madrastra perversa- trobem al sr.Pere Ponce (desaparegut de l'escena!) com a caçador i alhora amant de la madrastra; al sr. Daniel Giménez Cacho, com a pare de Blancaneus; i la sra. Ángela Molina, que farà de l'àvia de la protagonista. Pel que respecta al paper de Blancaneu s'ha triat 2 actrius poc reconegudes: la Blancaneus nena serà Sofía Oria (de 9 anys i debutant) i l'adolescent serà Macarena García (que participa a Amar en tiempos revueltos). En el film també apareixeran: Josep Maria Pou, Emilio Gaviria o Ramón Barea.