dimecres, 9 de novembre del 2011

ACTUMOBIL, ACTUALITAT AMB CLICKS DEL SR. NAVARRA

Per als i les que hem jugat molt amb els clicks de playmobil durant la nostra infantesa ja coneixem l'enorme força evocadora que tenen; tot i la seva inexpressivitat, la gran varietat de detalls i complements mil aquests ninots de 7,2 centímetres permeten escenificar-nos infinitat de situacions màgiques, inventades ... o no.
Un fotògraf belga, el sr. Grégory Navarra, ha creat una revolucionària i molt visitada pàgina en el Facebook anomenada Actumobil. Com el seu nom indica, el fotògraf escenifica en una foto alguna notícia d'actualitat amb els clicks adequadament tunejats i la pàgina està narrada per Papamobil, un click amb botes i jaqueta de serrells. Les seves fotografies han representat a Michael Jackson i el seu metge, els polítics socialistes de les primàries franceses, al mort d'Steve Jobs (aquestes dues en la fotografia) o la família Sarkozy-Bruni.
Com us podeu imaginar, es tracta d'una creativa proposta feta amb molta ironia i sentit de l'humor. La primera fotografia fou del Nadal del 2009 i davant l'enorme èxit va augmentar el ritme de producció, va creacr la pàgina del Facebook i,fins i tot, en faran una serie de televisió.
Creatius al poder !!!

2 comentaris:

Carolina ha dit...

Bentornat ciutadà!
No sé què passa però molts cops escric comentaris i em surten errors... després em fa molta mandra tornar a escriure'ls :( Li deia fa dos minuts que a mi els clicks m'agraden més de gran que de petita i aquests són molt xulos :)

Ciutadà K ha dit...

Ui, el meu blog li fa aquestes coses ... serà impresentable??!!! doncs jo no en sóc conscient, eh?
La idea d'aquest fotògraf és genial... és una joguinq amb taaaantes possibilitats! i mira que són hieràtics, eh???