dimarts, 31 de gener del 2012

PESCANT SERIES DE TV (3): ALCATRAZ

_
La presó d’Alcatraz fa anys que està tancada, i ho van fer sense explicar la veritat: que hi va haver una fuga massiva. Era l’any 1963 i desenes de presos van desaparèixer sense deixar rastre... ara, han tornat com si en els seus cossos no hagués passat ni una dia: on han estat? com han tornat? ... aquestes són les múltiples incògnites del nou –i molts esperat- producte del sr. J.J.Abrams (creador de Lost

Les variables de l’univers Abrams es tornen a posar en marxa: gran misteri central, flashbacks que ens van proporcionant informació i molts girs en la trama que ens faran estar enganxats al televisor. L’acció gira al voltant de 3 personatges principals: la inspectora de policia de San Francisco Rebecca Madsen (Sarah Jones), l’expert en la història d’Alcatraz Diego Soto (Jorge Garcia) i l’agent federal Emeron Hauser (Sam Neil)... que intentaran donar explicació a aquests fets inexplicables.

Aquest dijous a les 22:25 podrem guadir-la a la Sexta i la primera temporada consta de 13 capítols. Estem preparats/des per al nou Abrams???

2 comentaris:

Vane ha dit...

Bon dia Sr. K!!!
Sembla una sèrie interessant, però no fan també "Erase una vez" per l'AXN de JJ Abrams? aquesta està una mica fluixeta... té una trama no massa complicada i bastant previsible (des del meu punt de vista...).
Ha vist "The Killing: crónica de un asesinato"? És brutal, és una sèrie danesa, que cada capítul és d'un dia en el cas d'un brutal assessinat. Hi ha (com no) la versió americana.. he estat llegint que s'acosta bastant a la danesa, però no deixa de ser una còpia com tot... Realment l'hi recomano.
La pregunta és: a on es poden anar a buscar ara que tenim un gran camí tancat??

... Megaupload, et trobem a falta!!!...

Ciutadà K ha dit...

Ei, Vane, què tal?
la de Erase... es d'algun guionista de Lost, però no és del sr. JJ.Abrams
La de The killing és una de les que tinc en llista parlar-ne a Pescant Series ... però més del remake USA que n'he llegit més bones crítiques... de moment, no n'he vist cap: ni la danesa ni la ianqui... tenim tanta feinaaasaa!!

I sobre Megaupload i molt altres que aniran caient és una autèntica llàstima... haurem de remenar i remenar algun servidor que no estigui procesat...

l'enyorem, sí!!!