dimecres, 16 de maig del 2012

IV FESTA DEL MERCAT A LA PLAÇA D'AMPOSTA

_
Ja tenim aquí, un any més, la Festa del Mercat a la Plaça. La festa en la que Amposta fa un viatge en el temps i recrea la vida de principis del segle passat. Hi hem participat des del primer any i aquest any, també!.

El cartell -amb la participació en la realització del nostre amic Pau Bertomeu, lo retratista de la Festa del Mercat- amb la icònica imatge del pregoner ens dóna l'entrada a 3 dies d'actes, espectacles i activitats de carrer que ens recuperaran la forma de viure dels nostres avantpassats. Aquest any el programa està més ple que mai: la pel·lícula  muda l'Herència de l'avi Gisbert' amb música de piano en directe acompanyant la projecció; el teatre-comèdia musical Ampolino 'Plomes i fantasmes'; les parades de gremis i artesania pel carrer major i plaça de l'Ajuntament; les varietats del Vermouth Danzat i altres varietés; campionats de morra; rondalles; jotes; Sarsuela amb La Verbena de la paloma; jocs tradcionals; viatge per l'Ebre ...

Com a novetat d'aquest any: Pau Bertomeu (fotògraf) i David Comuñas (dissenyador i programador web) han engegat un novedós sistema d'adquisició de fotos professionals de la Festa del Mercat on line, visitant: http://festadelmercat.com/ podreu trobar fotografies des del 2009, segur que en trobeu alguna que us agrada!!

Al Ciutadà K el podreu trobar: pels carrers fent de 'maleante lladregot' mig borratxo (vigileu el monedero!); i el dissabte al vespre (a les 22:00 plaça de l'Ajuntament) a l'obra de teatre Parladuries de Mercat en el que es recrearan la vida de mercat i la vida de taverna ... no hi podeu faltar!

Us deixo amb el vídeo de l'any passat per a que aquelles persones que no heu vingut mai us decidiu a fer-ho.