dimecres, 27 de juny del 2012

SR. ANTONY: RISE+TEARZ FOR ANIMALS+CUT THE WORLD

De tant en tant necessitem 'coses noves' del sr. Antony Hegarty ... és una necessitat! Però el senyor sovint distancia -excessivament- les seves publicacions; cada nou treball és una espera per als seus/ves devots/es seguidors/es que en som molts i moltes!!!

El sr. Hegarty o no diu res o ens bombardeja amb diversos projectes simultanis. No fa massa us parlava de la col·laboració amb Marina Abramovic que l'ha portat a passejar-se pels escenaris de tot el món a The Life and Death of Marina Abramovic.
 
 
Ara tenims 3 notícies!
CUT THE WORLD
Fa pocs dies ens anunciava de la imminent publicació d'un disc en directe, que amb el títol CUT THE WORLD, presentarà en l'actuació que oferirà a Donostia dins del Festival de Jazz el proper 22 de juliol acompanyat de l'orquestra Et Incarnatus. Haurem d'esperar fins al 06 d'agost per a veure'n la seva publicació en format disc. El disc oferirà 12 temes enregistrats en directe a Copenhage acompanyat de la Danish National Chamber Orchestra, en ell podrem trobar: Cripple and the Starfish, You Are My Sister, Swanlights, Epilepsy Is Dancing, Another World, Kiss My Name, I Fell in Love With a Dead Boy, The Rapture, The Crying Light, Twilight. També dues peces noves: Cut the world, cançó inclosa en l'espectacle de Marina Abramovic i  Future Feminism un discurs de més 7 minuts sobre l'utopia d'un nou model de govern allunyat del patriarcat i molt més femení.

TEARZ FOR ANIMALS
PhotobucketLes Coco Rosie han tornat a comptar amb la col·laboració d'Antony per a participar en el seu darrer treball: We Are On Fire, un single presentat en vinil 7"; a la cara B descobrim Tearz For Animals, en la que les germanes Bianca & Sierra Casady es deixen embolcallar per la veu d'Antony.
RISE
La directora Lynette Wallwort va voler comptar amb l'Antony per a acompanyar el documental Coral Rekindling Venus, dedicat als preciosos coralls d'Austràlia. Un  film amb unes imatges impressionants realitzat amb una clara vocació conservacionista per a alertar de com n'està de malmés el nostre planeta. El film es presenta gratuïtament o mitjançant una donació a Australian Research Council Centre for Excellence for Coral Reef Studies. Antony ens emociona amb Rise, una cançó que que combina a la perfecció amb les imatges del film ... el misteri i la màgia de la seva veu potencia l'espectacularitat de les imatges