dimarts, 5 de juny del 2012

SR. PELEGRI PELEGRI PELEGRI


(1921-2012)

El sr. Pelegrí Pelegrí Pelegrí era una ciutadà anònim (pare del conseller d'Agricultura Josep Mª Pelegrí) que es va fer famós amb la seva hilarant intervenció en el programa presentat per Jaime Bores 'Digan lo que digan' de TVE, l'any 1999.

Estava previst que el programa tractés el testimoni de persones amb noms curiosos, com el del sr. Pelegrí al cub... però la seva aparició va batre records d'audiència televisiva en qualsevol programa de zapping en el precís moment que el presentador li preguntà '¿De donde viene, usted?' ... el '¿De donde soy o de dónde vengo?' i la dissertació posterior s'ha convertit en una tota una icona.

Va dues setmanes va morir als 91 i val la pena agraïr-li les estones divertides que ens ha fet passar veient la seva contundent intervenció ... tan contundent que des d'aquell dia crec que el sr. Bores no ha fet cap altre programa de televisió...

"Fíjese, yo le voy a contestar de dónde soy: del pueblo de la madre de Carmen Rigau, que usrtedes conocen, amiga de Ángeles que está aquí. ¿¡Qué quiere més?!"
Sr. Pelegrí, 1999