dimecres, 23 de gener del 2013

DISNEY HA COMPRAT STAR WARS

 

 
Fa unes setmanes la notícia donava la volta al món: el sr. George Lucas es desfeia la seva productora -Lucasfilm-, l'havia comprat Disney i es valoraven les conseqüències que això podria tenir per a la saga Star Wars. Les reaccions han estat de tots els colors: d'una banda, bona, perquè significa que la saga tindrà continuitat (estan parlant de realitzar 3 films més); de l'altra, dolenta, perquè que assumeixi Disney una saga com aquesta -amb el seu tarannà: infantil i conservador- vol dir que l'univers de la 'guerra de les galàxies' s'aboca a un superficiliatzació segura.
 
Però, bueno, no avancem aconteixements; de moment, la notícia és que el sr. Lucas s'ha després de la seva productora i això vol dir que també estan inclosos: Indiana Jones, empreses adherides com Skywalker Sound (creadors del sistema de so THX) i Light & Music (la més gran companyia d'efectes especials del món). La transacció s'ha realitzat per 4.000 milions de dòlars... que, segons ha manifestat el bo de Lucas, seran donats totalment a l'educació pública de California.
 
El sr. Lucas sempre ha afirmat que la història d'Star Wars consta de 9 episodis i només n'hi ha fets 6. Disney s'ha accelerat en afirmar que ja estan preparant una nova trilogia. Es van sentint noms com J.J.Abrams o Brad Bird per a ser-ne els directors, sense confirmació encara.Sobre els arguments possibles per als nous films fa anys que autors i guionistes han continuant la història amb títols publicat com Trilogia de la Nova República o El resurgir de la Fuerza Oscura.... Independentment de l'aspecte que acabin tenint els films, per a qualsevol fan de la saga, veure com continua la història, saber més coses del futur dels bessons skywalker o de Han Solo et provoca una sentiment d'emoció i nostàlgia per una de les sagues que més han fet volar la nostra imaginació ... ara per ara, només ens queda esperar... que la força ens acompanyi!!!