dimarts, 29 de gener del 2013

EL RETORN DEL SR. DAVID BOWIE

_
Una bona notícia, amics i amigues, el sr. Bowie continua en actiu i treu nou disc. Des del 2002 -fa 10 anys!- que el sr. Bowie no treia cap treball nou, s'han editat recopilatoris o directes, però no material nou.
 
El dia del seu 66è aniversari va anunciar la publicació d'aquest nou treball que va agafar per sorpresa fins i tot als seus fans. El nou disc s'anomena The Next Day i estarà disponible al març. Encara no l'hem escoltat però l'avançament ens apunta cap un regust nostàlgic i un neguit cap al pas del temps (se'ns està fent gran, el Duc Blanc): el nom del disc -The Next Day-, el títol del primer single-vídeo: Where are we now? i les imatges del clip sobre el Berlín que va conèixer l'artista abans de la caiguda del mur, amb imatges de l'apartament on va viure.
 
El sr. David Bowie porta des del 2006 retirat dels escenaris, fet que ha desencadenat especulacions -sempre desmentides per familiars pròxims- sobre el seu estat de salut. Tot i això, en el 2004 se li va haver de practicar un angioplastia d'urgència, fet que el portà a reduir les seves actuacions.
 
Va ser convidat a participar en la inauguració dels JJOO de Londres 2012 però l'enfrontament amb el director artístic de la gala (Danny Boyle) no ho van fer possible ... tot i això, es va poder escoltar el seu -meravellós- Heroes.
 
En el 2006 va rebre un Grammy en reconeixement a la seva carrera, potser pensant que aquesta s'estava acabant... però el sr. Bowie per alguna cosa és el rei de les reinvencions, del camaleonisme, del canvi... i torna a estar aquí !!!
 
Estem contents de la seva tornada !!!
 

2 comentaris:

Carolina ha dit...

M'agradaaaa

Ciutadà K ha dit...

Siiiiiii!!
ens agrada Bowie!!! :D