dijous, 14 de febrer del 2013

PESCANT SERIES DE TV (12): BOSS

_
 
Avui 'pesquem' una sèrie que, de moment, s'ha donat per finalitzada. Va tenir dos temporades emesses el 2011 i el 2012. La primera de 8 capítols i la segona de 10.
 
Darrera de la sèrie trobem al sr. Gus van Sant com a productor executiu i director del capítol pilot.
 
Boss és la història sobre l'alcalde de Xicago, podríem dir 'el cap' de la ciutat de Xicago. A més a més és dels que compleix allò que promet... això, no sempre entès de forma positiva. Al sr. alcalde li diagnostiquen un estranya malaltia mental degenerativa, incurable que deteriorarà les seves facultats mentals, provocant-li deliris, depressions, atacs d'ira... però vol continuar en el poder petit qui peti, per tant, dissimularà la seva malaltia per a continuar al davant del consistori. Això serà difícil quan els seus brots es van tornant cada cop més incontrolables. La sèrie gira al voltant de la relació de l'alcalde amb el seu equip, amb la seva família i amb l'electorat.
 
El gran atractiu de la sèrie és veure al sr. Kelsey Grammer (el simpàtic Frasier) en un paper ple de foscors... va aconseguir el Globus d'Or 2011 per la seva interpretació.
 
La productora no es planteja una tercera temporada però sí una possible pel·lícula o, potser, tv movie.
 
Si voleu veure una sèrie plena d'ambició, intrigues, hipocresies, manca d'escrúpols i violència a BOSS ho trobareu ... apa, una altra més a la llista !!!