dijous, 25 de juliol del 2013

LES FOTOS DE L'ELAINE A LLUIS LLACH

 
 
La sra. Elaine Jones (anglesa), l'any 2004 va anar a veure un concert de Josep Carreras a Cap Roig, en el que també hi cantava Lluís Llach. El cantautor de Verges li va agradar tant... que se'n va quedar enamorada intel·lectualment i artísticament. Des d'aquell dia la sra. Jones l'ha seguit allà on anava, ha aprés català, s'ha fet independentista i s'ha convertit en fotògrafa. Actualment, té la gens menyspreable xifra de 20.000 fotografies del sr. Llach, però sempre buscant la part íntima de l'artista (a les seves vinyes, passejant, llegint...). De fet, l'Elaine i Lluís han acabat fent-se amics, pereseguint-lo com el persegueix... era inevitable.
 
S'han escollit 100 fotografies i es poden veure a l'exposició  Les fotos de l'Elaine. Un  homenatge semivoyeur a la Fundació Setba (a la Plaça Reial de BCN) fins al 06 de setembre.


2 comentaris:

Eqhes ha dit...

Uau! :-O

M'agradaria escriure un llibre ple d'històries d'aquestes i com aquesta, amb final feliç, clar ^_^. Els llibres sobre emprenedors empresarials estan molt vistos i a mi m'inspiren més els "emprenedors socials", si se'ls pot dir així als que fan de la seva passió la seva vida. T'animes? :)

Ciutadà K ha dit...

Ai, és que ara m'agafa vosté en un moment vital una mica liat, eh? :P