dijous, 28 de novembre del 2013

TOT ESPERANT NYMPHOMANIAC



Ai, ja sé que és un cregut que rasca la prepotència, que es pensa ser un il·luminat i que afirma ser el millor director de cinema que ha exsitit mai... però el sr. Lars von Trier és per a mi un dels autors actuals més rellevants del setè art. Les seves propostes no deixen indiferent, ja sigui per la impecable força visual (totes i cada una de les seves pelis així ho confirmen) com per la provocació de les seves històries.
 
Les seves darreres obres han anat acompanyades de polèmica: o per les contundents imatges d'Antichrist (2009) o per les declaracions desafortunades a Cannes a l'hora de presentar Melancholia (2011). Doncs bé, la darrera provocació del director danés s'anomena NYMPHOMANIAC i està previst que s'estreni al desembre a Dinamarca.

La història ens explica que una nit d'hivern uns individus apallissen Joe (Charlotte Gainsbourg) i el sr. Seligman (Stellan Skarsgard) la recull i li cura les ferides a casa seva. Allà ella li explicarà 8 històries de la seva vida sexual amb molts detalls. La senyoreta Joe és ninfòmana.

El film tindrà una durada de 5 hores fraccionat en dues parts de 2 hores i mitja, tot i que també podria ser una serie de televisió.

Les imatges promocionals del film ja fa mesos que circulen per la xarxa, amb uns protagonistes mig despullats i amb el rostre simulant l'orgasme.

Molt probablement es presentarà en el proper Cannes.

Per a fer boca, aquí teniu una mena d'avançament visual...
 


2 comentaris:

Carolina ha dit...

ah doncs així potser no l'han estrenada encara, és que l'alre dia vaig llegir un comentari d'un dels actors al feisbuc i vaig pensar que sí, sorry.
A mi hi ha pelis del sr. Von Trier que m'han agradat molt i d'altres que no. A veure. Indiferents no et deixen, això és cert.

Ciutadà K ha dit...

Certament, la indiferència no és un mot lligat al cinema de von Trier, no...

a mi crec que m'han agradat totes ... aix, poc criteri...