dimarts, 29 d’abril del 2014

L'OBRA DEL SR. PABLO FERRO: L'ART DELS CREDITS

_
Psycho
Els títols de crèdit dels films són quelcom -tots ho sabem- menystinguts. No som conscients de com ajuden a crear l'estil de la pel·lícula i de que són molt més que un simple embolcall.
 
Men in Black
Tot i que el geni indiscutible de l'art dels crèdits és el sr. Saul Bass, el sr. Pablo Ferro estaria molt a prop d'aquest. 

L.A. ConfidentialEl seu segell està a Psicosis, Bullit, La Naranja Mecánica, L.A. Confidential, Dr. Strangelove o Men in Black, per exemple.
 
 
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the BombI és que l'obra del sr. Ferro dóna per a una pel·lícula, però la seva vida, també. Va marxar de Cuba per a instal·lar-se a Califòrnia amb tota la família i d'allà anava on la feina estigués; a Londres, per exemple, si així li demanava el sr. Kubrick. Això sí, sempre amb tota la família, com una pinya.
 
 
BullittEl sr. Richard Goldgewicht (2002) li va dedicar un documental al sr. Ferro, amb el títol de 'Pablo' i ara ens arriba la seva edició en DVD. Es tracta d'un film molt creatiu, en el que es combina animació i imatge real i s'aproxima a la vida i obra del sr. Ferro de forma desenfadada i amb cert aire de comicitat.
 
 
 
Aquí teniu el tràiler del documental que us deia: Pablo
 


2 comentaris:

Anònim ha dit...

ah si, allò que passo ràpid al principi de les pelis...

Ciutadà K ha dit...

No, sr.Pons, no... no tots els títols de crèdits són iguals, home! ai, ai...