divendres, 11 de juliol del 2014

EL SR. ROGER MAS A TORTOSA


http://ciutadak.blogspot.com.es/2008/06/sr-roger-mas.htmlEl 12 de juny de 2008 a can Ciutadà K us explicava que havia descobert un cantant amb una versió d'un cançó de Paulina Rubio molt però que molt millor que l'original... Es tractava del sr. Roger Mas i acabava de treure el seu treball més contundent, espiritual i madur: Cançons Tel·lúriques (un gran disc!).

Malauradament, no hem tingut ocassió de veure'l en directe per les Terres de l'Ebre... però això, a partir d'avui, s'ha acabat. Avui divendres, a les 22:00, al Consell Comarcal del Baix Ebre el podrem gaudir en directe i acompanyat només de la seva guitarra. Moltes ganes de poder escoltar en viu la veu profunda, envellutada i viril del sr. Mas. I, el millor: de gratis!.

El concert està emmarcat en les activitats de la Bouesia 2014. Es tracta d'un certament anual que ja porta 10 anys d'existència i que està farcit de poesia, surrealisme... segons ho defineixen ells mateixs "El festival Bouesia és un certamen pluridisciplinari que inclou bourecitals poètics, bouconcerts, bouperformances, bouespectacles de dansa i circ i molt més". En aquesta desena edició (que durarà fins al 20 de setembre) hi están programats artistes com Pau Riba, Marielena Roqué, Rafael Tormo, Maria Pons...

De fet, l'actuació de Roger Mas anirà precedida per una visita guiada i dansada per l'edifici peculiar del Consell Comarcal del Baix Ebre, a càrrec de Sònia Gómez (a partir de les 20:15).

Així doncs, aquesta nit a les 22:00 tenim cita amb Roger Mas!