dimarts, 26 d’agost del 2014

OBSCURE: OBSERVING THE CURE DEL SR. ANDY VELLA


El sr. Andy Vella és un dissenyador gràfic i fotògraf que porta 33 anys creant la imatge dels The Cure. Des de 1981 que s'ha encarregat de dissenyar les portades dels seus treballs discogràfics i de recollir -amb la fotografia- la seva trajectòria musical. De la imatge que ha anat transmeten la banda del sr. Robert Smith té molt responsabilitat el sr. Vella.
 
Ara presenta un recull de fotografíes en forma de llibre: OBSCURE , on s'hi recull el seguiment fotogràfic que ha realitzat a The Cure durant tots aquests anys, amb pròleg del mateix Robert Smith que afirma del llibre que és "mortalment divertit, terriblement honest i estranyament melancòlic".
 
El sr. Vella, però, ha treballat en el disseny de disc d'altres formacions, com Mogwai, Gene o Bows i en portades de llibres de Stieg Larson, John Berger o Tobias Wolff.
 
El seu estil colorista, barroc i, en alguns cops, tenebrós té referències -reconegudes per ell mateix- de Picasso, Miró, Saul Bass, Brassaï o Man Ray.
 
Repassar fotos ja vistes i inèdites del grup és un bona forma de fer temps a l'espera de que arribi el nou treball de The Cure, que sembla ser que será material descartat del seu darrer treball (del que ja fa 6 anys!!!): 4:13 Dream...
 
Obscure surt a la venda el proper 18 de setembre... si algú/na em vol fer regalet ja ho sap!!!