divendres, 21 de novembre del 2014

25 ANYS AMB TU, UN DOCUMENTAL PER A UN RESTAURANT



Estic molt content de poder-vos presentar el tràiler d'un treball de la productora Delta Produccions -amb Pau Bertomeu al capdavant- en el que hi he participat com a guionista. Es tracta d'un documental per a commemorar els 25 anys d'activitat d'un dels restaurants més emblemàtics i pioners del Delta: Restaurant Casa de Fusta.

Lluís García, és el seu propietari, volia celebrar les noces de plata fent un homenatge a tota la gent i totes les activitats que han tingut lloc en el seu restaurant. Amb la màxima de 'cultura, gastronomia i tradició' el projecte d'en Lluís s'ha convertit en tot un referent d'empresa turística ja que ha sabut ampliar i innovar la seva oferta de serveis i no ser -només- un restaurant.

Mitjançant tot el material documental (retalls de premsa, videos,...) hem estructurat un guió on les persones que han tingut algun contacte amb el restaurant ens han explicat què ha significat per a ells i per al territori el Restaurant Casa de Fusta. El resultat és el documental '25 anys amb tu'. 

Aquí us deixo el tràiler...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja se m’obra la gana :P