dijous, 20 de novembre del 2014

CINEMA AL PATI: FENOMEN DE LA VIOLENCIA CONTRA LES DONES

Continuant la seva tasca d'oferir-nos activitats a quina més interessant que l'anterior. A Lo Pati, aquest cap de setmana, dediquen el Cinema al Pati a la violència contra les dones, amb motiu del 25/11 -Dia internacional contra la violència de gènere. 

Una Mirada Universal al Fenomen de la Violència Contra les Dones ens ofereix -divendres i dissabte- mitjançant la projecció de 3 films, 1 performance i 1 taller una aproximació polièdrica al colpidor fenomen de la violència masclista.

La Performance arribarà de la mà de l'artista -inquietant i contundent- Mariaelena Roqué que acompanyada de la soprano Ilona Scheneider ens oferiran una acció poètic-musical-visual al voltant d'un dels temes predilectes de l'artista: la Dona dominada per l'Home. DIVENDRES 21/11 A LES 19:45

El Taller és una interessant proposta d'aproximar-nos a la intervenció social des del teatre, a càrrec de Bienve Borràs -actriu i professora de teatre-. Es treballaran -sense la paraula- aquells mecanismes que sostenen la violència masclista. DISSABTE 22/11 DE 11 A 13.

Les Projeccions són 2 films de ficció i 1 documental sobre casos de violència contra les dones arreu del món. La situació de la dona...

  • a l'Índia a PINK SARIS (La revolució dels saris rosa). DIVENDRES 21/11 A LES 19:30.
  • a Egipte a EL CAIRO 678. DISSABTE 22/11 A LES 18:00
  • a Catalunya a LA POR, amb la presència del director Jordi Cadena. DISSABTE 22/11 A LES 20:30

Una molt interessant proposta que no ens podem perdre.