dijous, 18 de juny del 2015

PESCANT SERIES DE TV (18): WAYWARD PINES



El sr. Shyamalan no està, precisament, en el seu millor moment professional, les crítiques contundents, demoledores rebudes cap als seus darrers treballs cinematogràfics (Airbender i After Earth) parlen d'un director que ha perdut l'encant i la màgia dels seus primers films. Doncs bé, potser amb la intenció de renèixer el sr. M. Night Shyamalan es refugia en la televisió (com tants altres!). S'ha estrenat recentment a la Fox Wayward Pines, protagonitzada per (un altre oblidat) Matt Dillon.

El director del Sexto Sentido torna, en aquest producte televisiu, al misteri dels seus primers treballs... un agent del servei secret es desperta al llit d’un hospital després d’un accident de cotxe. Al centre hospitalari en el que està passa alguna cosa rara: no el deixen trucar, sembla que sigui l’únic pacient, ningú li vol explicar què ha passat amb el company que l’acompanyava en el cotxe en l’accident... El poble en el que està és ple de personatges estrambòtics i sembla que no el vulguin deixar marxar, que el mateix poble sigui una trampa. Referents com Perdidos i , sobretot, Twin Peaks, planegen per la sèrie. Melissa Leo i Juliette Lewis, per exemple, acompanyen a Matt Dillon. 

El sr. Shyamalan ha dirigit el primer capítol i ha fet de productor executiu de la resta, que tindrà 10 capítols en total. Segons el director, va acceptar el projecte perquè tots els misteris del primer capítol tenien resposta.

Sí, potser ho heu notat, ens volem reconciliar amb el sr. Shyamalan... i Wayward Pines pot ser l'excusa perfecta

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo important no es que una sèrie comenci bé, d'aquestes n'hi ha moltes, el problema es saber-la acabar bé. Quan hagi acabat ja en tornarem a parlar.

Ciutadà K ha dit...

quanta raó té, sr.Pons!!!