divendres, 8 d’abril del 2016

4 PLENSA TEMPORALS AL PALAU DE LA MUSICA


Ja ho diuen que "nadie es profeta en su tierra" i el sr. Jaume Plensa ha de veure com les seves espectaculars escultures es planten per països de tot el món... menys en el seu. De forma temporal, això serà solucionat ja que des d'ahir i fins al 18 de setembre s'han instal·lat al Palau de la Música (Barcelona) 4 escultures de l'artista.

A l'exterior podreu veure Carmela, un bust de 4 metres d'alçada fet en ferro fos. A l'interior del Palau podrem admirar: en el vestíbul una -clàssica en l'artista- figura asseguda feta de notes musicals damunt una base de pedres de marbre blanc; i en la Sala Millet dos rostres de basalt: 'Sanna's dream' i 'Rui Rui's dream'.

Per al sr. Plensa exposar en el Palau té un valor afegit, ja que de petit s'amagava dins el piano del seu pare que va intentar -sense èxit- que aprengués a tocar aquest instrument.

A can Ciutadà K ja n'hem parlat molts cops del treball del sr. Plensa, les seves imponents obres transmeten un caire oníric, d'instrospecció i tarannà hipnòtic i ara les tenim ben a prop...