dimarts, 26 de juliol del 2016

POSTALS DES DE GOOGLE EARTH DEL SR. CLEMENT VALLA


El sr. Clement Valla, un dia, per casualitat, es va adonar que quelcom estrany succeïa en una carretera mostrada a google earth: no tenia res a veure amb la realitat, es mostrava quelcom entre surreal i paradoxal. Allò va ser el tret de sortida per a que l'artista es submergís en l'univers google earth i evidenciés més 'errors' d'aquest tipus.

Sembla ser que aquesta aplicació de google no és una representació del planeta, sinó una interpretació que una aplicació informàtica mostra com a resultat de combinar les imatges del satèlit amb la informació digital i topogràfica procedent dels mapes reals de la Terra. Per al sr. Valla google earth és una base de dades disfressada de sistema de representació fotogràfica i, per tant, el nou model de representació pot generar productes estranys en un intent per a crear una terra el més real possible.

La recopilació del sr. Valla ja forma part de diverses exposicions, i és que l'efecte impactant de les imatges és captivador. És com si l'univers dels rellotges tous de Dalí cobrés vida ...
  






2 comentaris:

Sergi ha dit...

A mi em semblen imatges molt futuristes, però clarament no tenen sentit avui en dia.

Anònim ha dit...

Mola!