dijous, 14 de juliol del 2016

THE ESCAPE ROOM JA ESTA AQUI



Ho ha fet de forma silenciosa i tímida però una nova forma de diversió en grup ha arribat al nostre país: The Escape Room, un joc de moda en tot el món.

Es tracta de deixar-se tancar en una habitació amb amics o familiars i tens 60 minuts per sortir; per aconseguir-ho hauràs de resoldre enigmes, utilitzar la intel·ligència (individual o col·lectiva) i la capacitat d'observació. Aquesta és l'estructura de base, a partir d'aquí, cada escape room té un cert grau d'especialització o tematització: en una sou un equip d'arqueòlegs en una tomba egípcia; en d'altres esteu en el món de la màfia; o lluitant contra un virus misteriós o podem ser personatges d'un film de terror. 

Una forma diferent d'entretenir-se fent servir el cap i el treball en equip. A Barcelona trobem la Chicken Banana, a València The Exit i a Madrid la Room Escape Adventures.

Vinga, quan ho provem?


2 comentaris:

Sergi ha dit...

A Barcelona n'hi ha més a banda d'aquest, i la meva intenció és provar-ne algun aviat. El meu entorn ja s'ha iniciat, i per temes de calendari jo encara no he pogut, però ho he de fer, és una activitat que té tots els números d'encantar-me!

Ciutadà K ha dit...

Ei, anem junts o què??? jejejejeje