dimecres, 2 de novembre del 2016

mónFILMAT A CULTSURFING


El primer festival internacional de cinema d'Amposta, del que vam ser Programadors, mónFILMAT, Festival Internacional de Cinema i Paisatge ha estat escollit per a formar part del CultSurfing 2016. 

Cultsurfing és una programa impulsat per l'Institut de Cultura de Barcelona ideat per a crear connexions entre projectes culturals singulas dels Països Catalans. CultSurfing és una xarxa per a descobrir nous projectes, intercanviar experiències entre àmbits culturals i territoris. 

Aquest programa inclou 2 eixos: Catàleg Connecta i Trobades Professionals. El primer, és un programa de recerca i catalogació de projectes singulars de tot el territori de parla catalana, donant-los visibilitat. El segon, són unes jornades de treball obertes als professionals de la cultura per a fomentar la coneixença i intercanvi d'idees. 

L'any 2015 es van presentar 20 projectes dels 110 presentats. Aquest any, mónFILMAT, és un d'aquestes projectes escollits i el 03 i 04 de novembre estarem al Teatre Municipal Mar i Terra de Palma de Mallorca per a participar en la Trobada Professional del CultSurfing 2016.


Així doncs, amics i amigues, demà... volem cap a Palma!!!