dilluns, 19 de desembre del 2016

HENNA HOTEL, PRIMER HOTEL ATES PER ROBOTS


Ens ha costat però sembla que el futur ja està aquí. Quan érem petits i petites somiàvem en que en arribar a l'any 2.000 els cotxes volarien, hi hauria colònies a Mart i els robots serien els que realitzessin les feines menys agraïdes i de servei ... doncs bé, ja hem superat fa 16 anys aquella mítica xifra i les persones continuem sent explotades, a Mart no hi viu ningú i els cotxes va tant en derivats del petroli com fa 100 anys. Res, que el futur no està sent com ens l'havien explicat...

Hi ha un hotel, però, que sí que podria encaixar en aquell 'futur imaginat' del què us parlava, el Henna Hotel de Nagasaki és el primer hotel atès per robots. El nom de l'hotel que el podríem traduir com a 'hotel raro' està situat a prop del parc temàtic Huis Ten Bosch inspirat en Holanda. A recepció podem trobar-te 3: un en aspecte de dona i els altres dos amb cara de dinosaures; un carret automatitzat fa de botones; un braç robòtic utilitza la guixeta on els hostes poden deixar les seves pertenences i el registre a l'hotel es fa mitjançant reconeixement facial (¿?¡¡). 

La cadena d'aquest hotel té previst obrir-ne de nous prop del Tokyo Disney Resort (a Aichi) i del Universal Studios Japan (a Osaka)

L'hotel fou inaugurat fa un any i mig, disposa de 72 habitacions i el preu per habitació està sobre els 125€.


1 comentari:

Sergi ha dit...

Home, pel mateix preu, jo prefereixo que m'atengui un dinosaure!