divendres, 26 de maig del 2017

EL SR. RAIMON ES JUBILA AMB 12 RECITALS DE COMIAT


Resultat d'imatges de cartell dotze recitals de comiatEl sr. Raimon ja fa temps que és una institució en el nostre país i els Països Catalans. Fa 5 anys celebrava els 50 aniversari del primer concert a Barcelona acompanyat de l'exposició Raimon. Al vent del món a l'Arts Santa Mònica i concert memorable en el Liceu.

El sr. Raimon, que el 2 de desembre farà 77 anys, ha decidit jubilar-se. Després de 56 anys cantant ha manifestat que "millor deixar un bon record que anar deteriorant-se damunt l'escenari i que la gent ho note" ... finire in bellezza. Ha preparat un comiat 'por todo lo alto' fent el que millor sap fer: emocionar-nos dalt de l'escenari: Raimon. dotze recitals de comiat són un seguit de concerts (12) que des de el passat 13 de maig Raimon està fent al Palau de la Música Catalana repassant les seves cançons més conegudes, també recents i, fins i tot, alguna novetat. 

12 concerts que són el comiat definitiu del cantant de Xàtiva dels escenaris.

Ens agrada Raimon! Per la seva passió inesgotable, per la seva força, ràbia i sensibilitat. Així que nosaltres, demà dissabte, serem al Palau de la Música Catalana per acomiadar al Raimon cantant i agrair tanta força i veritat com ens ha donat.