dimarts, 13 de juny del 2017

AJUDEM AL SR. UBALDO A ACONSEGUIR EDITAR LA PERDUA DE L'ESTAT EN VINIL


Resultat d'imatges de la perdua de l'estatAmics i amigues, us demano la vostra col·laboració per a una bona causa. L'amic Andreu Garcia: Ubaldo -un dels grans artistes universals que tenim a Amposta- vol editar el seu nou treball en vinil i per això ha obert un projecte a Verkami.

L'art del sr. Ubaldo el vam descobrir amb l'Ensemble Topogràfic un projecte en el que estava acompanyat del sr. Martorell i la sra. Hierro on barrejaven música i dansa amb un nivell d'intensitat embriagador, fascinant i hipnòtic. El vaig gaudir 3 cops i l'emoció en gaudir-lo no perdia ni una mica, ans al contrari, guanyava enters cada cop que els veia i escoltava.

A partir d'aquí, vam seguir al sr. Ubaldo en el seu segell discogràfic Boira Discos, vam assisitir en les diferents edicions del festival: Formes Diverses de Vida, on és capaç de reunir nous talents, innovació i música experimental...

ThbDoncs bé, el sr. Ubaldo emprén el projecte més important que ha fet: editar en vinil el seu segon treball: La pèrdua de l'estat juntament amb Bubota i Plug in the Gear (el primer LP fou Sud Ego , 2014)

A finals del 2014 Ubaldo comença un seguit de més de 50 concerts fets per tota la penínsul·la (des de Saragossa, Granada, València o Alacant) i aquests bolos han donat forma a aquest nou disc. Un disc que -en paraules de l'artista- "convida a submergir-se en les corrents d'aigua subterrànies que el formen... corrents que parlen de pèrdues personals, de fer-se gran, de mirar cap al futur i enyorar en certa forma la inocència de l'infantesa o de com els sentiments es transformen i canvien d'estat com si de sòlids, líquids o gasosos estiguéssim parlant. Tota pèrdua és una nova oportunitat per a veure i fer coses sota la mirada d'un nou prisma". Un LP que beu de l'ambient, el noise, la improvisació i la música experimental.

Podeu entrar a Verkami i col·laborar en aquest enllaç per a poder produir 250 còpies del disc en format vinil. Les recompenses no tenen pèrdua, a més de les esperades còpies del vinil, samarretes o fanzines podeu aconseguir una visita a Lisboa vivint a casa de l'artista (fa uns mesos que hi viu) o una invitació a dinar i poder provar la paella de la seva mare.

Vinga, som-hi! Tots i totes cap a Verkami! Només queden 4 dies !!!