dijous, 20 de juliol del 2017

'EL FINAL DEL DELTA': MISTERIÓS RÈCORD DE VISITES A CIUTADA K


Avui volia compartir una curiositat amb vosaltres. El passat 16 de maig vaig publicar una entrada sobre la greu situació en la que es troba (i es trobarà) el Delta de l'Ebre com a ecosistema. Una fotografia publicada a diversos mitjans i que corria per les xarxes socials il·lustrava el trencament -més temps del què és habitual- de la barra de la platja de Buda.

Doncs bé, aquest blog no es caracteritza per tenir un gran volum de visites, ni de comentaris. Si analitzo estadístiques ens adonem que el post més visitat des del naixement del blog és el que porta per títol: Los gays y los zurdos recuerdan mejor las caras; ja se sap que el sexe tira molt a les xarxes i el mot 'gay' sembla que porta a temptació. Aquesta entrada abans del 16/05/17 tenia el rècord de visites amb 3.209 visites. Aquest rècord ha estat dinamitat per les 20.646 visites que ha tingut fins a data d'avui el post del final del Delta... i pujant!

No hi veig explicació al fenomen, si algú té alguna idea/proposta d'explicació serà benvinguda!

Serà que el final del Delta desperta morbos apocalíptics generalitzats?


1 comentari:

Sergi ha dit...

Pot ser perquè es va posicionar bé en les notícies relacionades amb el Delta i molta gent ha fet clic a l'enllaç buscant informació, tant si han llegit el post o no. O també pot ser que les estadístiques de blogger no siguin especialment fiables, perquè passen coses rares amb els posts. Probablement, al final, deu ser una cosa relacionada amb bots i motors de cerca que amb usuaris reals...