dissabte, 1 de juliol del 2017

mF2017 (3): DINS LA FOSCA I TOMAS SIMON A LA FILHA D'AMPOSTA


Resultat d'imatges de cartell dins la foscaAvui a mónFILMAT us proposem un viatge al poble abandonat de Marmellar (Baix Penedès) i al segle XIX. Dins la fosca és el curtmetratge de Joaquim Sicart que podreu veure avui a les 19:30 a l'Auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta.

Aprofitant el centenari d'aquesta entitat musical hem volgut presentar el curtmetratge a casa seva ja que uns dels músics més il·lustres: el compositor Tomàs Simón Plaza és el responsalbe de la BSO del curt. Tenint en compte que Dins la Fosca no té gairebé diàleg les peces musicals són el mitjà de comunicació de les emocions durant el metratge. La BSO va ser intepretada i enregistrada per la Orquestra Simfònica de les Terres de l'Ebre.

Un poble abandonat en una Catalunya rural del segle XIX: un passat en el qual, per a la població, les creences i les pors són molt poderoses. De gènere fantàstic el curtmetratge ens proposa una immersió en la màgia i la fantasia.

La projecció estarà acompanyada de la presentació del seu director i, tenint en compte, el gran que la música hi té hem volgut amenitzar la presentació amb una petita audició del mateix Tomàs Simón (piano) i Jesús Folch (flauta).

Deixeu-vos portar per la màgia de Dins la Fosca.