diumenge, 9 de juliol del 2017

mF2017 (7): PHANTOM BOY + LOOKING FOR INIFINITY: EL CAMINO + LA SUBSTANCIA + EL ULTIMO VERANO

Resultat d'imatges de phantom boy

Darrera jornada de mónFILMAT en la que viatjarem a Nova York, el Camino de Santiago, Cadaqués, Xina i pobles del centre d'Espanya.

  • 11:00- PHANTOM BOY (sessió infantil)(Alain Gagnol i Jean Loup Felicioli)Deliciosa pel·lícula d'animació dels directors de la valorada d'Un Gat de París. És la història d'un noi amb un poder molt especial: és capaç de convertir-se en fantasma a voluntat i no el pot veure ningú. Un ambient de cinema negre, amb gàngsters, policies... petits i petites, us encantarà!
  • 18:00 - LOOKING FOR INFINITY: EL CAMINO (Aaron C. Leaman). Un documental que ens submergeix en l'experiència de fer el Camino de Santiago. Un  viatge de 800 kilòmetres on l'aspecte més físic es barreja amb qüestions espirituals de connectar amb els altres en el Camí i, sobretot, de connectar amb un mateix. Imprescindible per als i les que heu fet el Camino algun cop. (Amb presència d'un dels protagonistes del documental)
  •  19:30 LA SUBSTÀNCIA (Lluís Galter). Film curiós en el que es combina realitat i ficció. Uns xinesos, fascinats per Cadaquès van decidir fer-ne un rèplica en el seu país. I allà la tenim, a la Xina meridional podem trobar una ciutat igual que Cadaqués. Una jove xinesa vol conèixer la Cadaqués original i vindrà a descobrir-la ... (Amb la presència del director)
  • 21:30 - EL ULTIMO VERANO (Leire Apellaniz). Documental sobre una d'aquelles activitats que desapreixen: portar cinema a la fresca analògic pels pobles... La directora ha 'seguit' a l'empresari que porta anys fent arribar aquest cinema a pobles del centre d'Espanya per a fer-nos veure, de forma nostàlgic, que aquest tipus de cinema se'n va per a no tornar mai més ... la gaudirem a l'aire lliure, no es pot veure d'una altra manera! (amb la presència de la directora)
Resultat d'imatges de el ultimo verano leire apellaniz