dimecres, 14 de febrer del 2018

ICE HOTEL, UN HOTEL DE JUEGO DE TRONOS A LAPONIA



 Juego de Tronos és una autèntic fenomen que traspassa la pantalla per a fer-se realitat (un altre dia parlarem de l'expo a Barcelona). A Laponia han muntat un hotel de 30 habitacions de gel amb escultures i material de la sèrie d'HBO.

Aquest hotel -situat a Kittilä, a 200 kilòmetres del Cercle Polar Àrtic- ja existia des del 2000 però l'han remodelat per a donar a cabuda a la vena seríefila. Actualment disposa de 10 habitacions per a passar la nit i a cadascuna té una figura de gel d'algun Stark o algun Lannister. La direcció de l'hotel, però, no recomana passar més d'una nit donades les temperatures, allà dins poden estàr tranquil·lament- al voltant dels -5ºC (a l'interior, és clar).

L'hotel també disposa d'un petita sala de cine, una capella (en la que es poden fer bodes) i una barra de bar en la que es serveixen begudes en gots esculpits en gel. 

L'hotel es pot visitar (no és obligatori allotjar-se) i estarà obert fins el 18 d'abril... perquè quan arriba la primavera l'hotel -literlament- es desfà per a haver-lo de construir de nou l'any vinent, són necessaris 350.000 kilos de gel.



1 comentari:

Sergi ha dit...

Ja els hi surt a compte això? I haver-lo de fer cada any? A mi em faria gràcia veure-ho, però allotjar-m'hi... això ja no sé. M'agrada molt el fred, però no quan estic a casa!