dimarts, 6 de març del 2018

PESCANT SERIES DE TV (29): OUTCAST


Resultat d'imatges de outcastEl creador de The Walking Dead, el sr. Robert Kirkman, continua amb el gènere del terror a la televisió i ara ha portat a la pantalla Outcast, sèrie basada en un còmic homònim del mateix sr. Kirkman. 

En aquest cas, aparquem els zombis per a abraçar als posseïts per les forces del mal: el protagonista (Kyle Barnes) de petit va tenir contacte amb forces demoníaques i de gran, se n'adona que pot tenir contacte amb aquestes forces que volen posseïr cossos humans. S'unirà a un reverend per a 'sanar' els casos de possessió que es succeeixen de forma (massa?) continuada en el seu entorn. 

Si no us ho vau passar bé amb la clàssica El Exorcista aquesta sèrie no és per a vosaltres, en canvi, si us mola veure com la gent vomita líquids i adopta formes estranyes, pròpies d'un iogui de nivell avançat... us ho passareu bé amb Outcast. Ambients malsans, personatges foscos i un misteri que va augmentant a mida que avancen els capítols. Es tracta d'un sèrie al voltant de la violència, contundent i dura molt sovint; una violència domèstica, familiar, social i comunitària. Una violència quotidiana que espanta. Si en els zombis es tractava d'una supervivència després de l'apocalipsis aquí parlem d'un terror de l'aquí l'ara.

La sèrie es va estrenar al 2016 i, de moment, porta 2 temporades amb 10 capítols cada temporada. A Netflix podeu trobar, de moment, només la primera.

Resultat d'imatges de outcast





2 comentaris:

Anònim ha dit...

Deixa de recomanar sèries mediocres i recomana'n de bones!

Ciutadà K ha dit...

Les bones ja les recomana vosté, no? ;)